Szerintetek a "Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika" film mi miatt lett olyan "szilveszteri" hangulatú hogy minden szilveszterkor játszák?
Figyelt kérdés
Pont úgy mint a reszkessetek betörőket minden karácsonykor nyomatják a tévék,de azt meg is értem mert egy karácsonyi film,de Boratnak mi köze a szilveszterhez?:D2020. nov. 14. 09:24
1/3 anonim válasza:
Én még nem láttam hogy adták volna, de szerintem a szórakoztatás miatt. Ugyan azért mint a kabarét, showder klubot is. Aki nem bulizik ilyenkor, tudjon szórakozni valamin, jobb kedved legyen az újév kezdetéhez.
2/3 anonim válasza:
Nincs Karácsony Kevin nélkül.
Nincs Sziveszter Borat nélkül.
Nincs Karácsony Gandalf nélkül.
:)
Amúgy ilyen ünnepekkor a könnyen fogyasztható és/vagy nagyon ismert filmeket szokták adni, hogy mégnagyobb legyen a nézettség
3/3 anonim válasza:
Szilveszterkor szoktak adni őrült vígjátékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!