Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb ember miért nem elégszik meg az önkielégítéssel?
Mivel az ember társas lény ezért ez a fontos , csak ez .
AZ hogy te nem tudsz szexelni meg a nőket kielégíteni, az a te bajod legyen.
Nekem az sokall fontosabb hogy látom és érzem ha a barátnőm kielégült.
Az enyém csak utána van a sorrendben.
Habár én nő vagyok régebben én is így voltam vele. Szex? Ugyan már. Csak a maszti.
Aztán ahogy párom lett egyre kevésbé élveztem. Most azon a szinten vagyok hogy magamtól be se tudok nedvesedni (mármint a párom nélkül). Selejtes lennék? Talán.
Nem feltétlenül kell szex vele se. Ha kielégítem és élvezi, az ugyan úgy boldogság nekem mint egy orgazmus.
Nehéz olyan embernek érvelni a szex mellett aki eddig csak önkielégítéssel volt elfoglalva. Ennek fényében nem is érvelek: a szex jó, együtt lenni jó, a társadat kielégíteni jó.
Masztizni jó, de szexelni jobb.
Ha nem vágysz az emberi társaságra, akkor nem is kell a testiséggel foglalkoznod.
Csak csináld magadnak.
Egyszer majd azon kapod magad, hogy ez kevés...
Azért sokkal jobb érzés egy nő által elélvezni, akire nagyon gerjedsz.
De abban mondjuk igazad van, hogy ez a nagy gerjedelem tart max. fél évig egy nő iránt, utána már pont ugyanolyan, mintha kivernéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!