Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg sok ilyen férfi van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok ilyen férfi van?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom/hallom azt, hogy a kapcsolatban lévő nők egy elég jelentős része csak ritkán él át orgazmust az aktusok közben. Tényleg ennyire sok olyan férfi lenne, akit nem érdekel a párja boldogsága, csak "ürít" és kész?

2020. dec. 28. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Tényleg ennyire sok nő van akik nem ismerik a testüket?

Meg olyanok akik különböző pszichikai problémák miatt képtelenek elélvezni?

Inkább ezek a fontos kérdések, mivel ezek teszik ki a felvetett probléma 80-90%-át.

2020. dec. 29. 00:16
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem azért nincs olyan sok, főleg manapság. De elve azért ez nem ilyen egyszerű. Azért a legtöbb férfinál ez nem úgy megy mint egy kapcsoló, hogy simán csak megnyomok egy gombot és ameddig meg nem nyomom újra, addig nem megyek el. Persze van kevés férfi, akinek alapból könnyebben megy, van aki meg eleve el sem tud menni különböző okok miatt, de zömmel ez kemény feladat, amit a legtöbb nő elbagatelizál. Ez azért a legtöbbször hosszú idő mire kialakul és szerintem a legtöbb esetben azért is jön el a változás, mert kicsivel érzéketlenebbé válnak. Fizikailag és pszichikailag is. Illetve az a gondolat, hogy nekem most nem szabad elmenni eredményezheti azt is, hogy pont hamarabb el megy, vagy az ebből kialakult bevésődés és szorongás azt is eredményezheti, hogy kínszenvedés lesz elmenni valakivel.

Szóval sok esetben erről nem tehetnek a férfiak, ugyan annyira nem mint azok a nők aki mondjuk szintén szorongás és gátlásosság miatt mennek el nagyon nehezen partnerrel. Egyik félre sem kéne köpködni.

Amúgy meg a már "edzett" férfiakkal is előfordul, hogy olyan partnerrel futnak össze, aki valamiért olyan szintű izgalomba hozza őket gyakran ezt nem is értve, hogy 2 perc alatt elmennek, pedig amúgy általában jól kontrollálják. Illetve sokat megélt nők, akik általában úgy el tudják engedni magukat és már pontosan tudják, hogy miként is jó nekik, mégis ők is átélnek olyan, hogy amúgy minden klappol és még sem mennek el.

Azért azt be kell látni, hogy a szexet a homo sapiens sapiens 2 dolog miatt űzi alapból. Így fejlődtünk ki. Az egyik ok nyilván a szaporodás, a másik pedig a szociális kapcsolatok erősítése és ennek nem feltétlen része az orgazmus. Most az elmúlt évtizedekben az orgazmus hajszolása a téma, de az emberiség 100000 éves és most ennyi idő szelekcióját akarjuk felülírni. 3 generáció alatt.

Persze ezzel nyilván nem azt mondom, hogy tojni kell rá, nem, nyilván mind a két fél részéről törekedni kell rá, de nem annak kéne mindent alárendelni, még a szociális kapcsolatokat, mert amúgy nem így vagyunk tervezve. Nyilván az orgazmus képességének mutációja azért maradt meg bennünk mert adott egy plusz löketet. Szerintem a szelekció által ez a képesség, hogy mennyire hangsúlyos csökkent is az elmúlt 1500 évben. Azért az 100 generáció. Mivel 1500 éven keresztül a nyugati társadalomban a szerepe háttérbe szorult és a társadalmi nyomás elegendő plusz volt, nem kellett orgazmus. Megjegyzem sokáig és sok helyen a férfiak orgazmusa sem volt lényeg, csak a a gyermeknemzés. De persze azt is botorság gondolni, hogy ettől függetlenül nem voltak figyelmes szeretők a középkorban sem, illetve, hogy senkinek ne lett volna orgazmusa. Csak szimplán nem kapott hangsúlyt.

2020. dec. 29. 02:11
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Hát pedig ez egyértelműen a nő hibája.

Ha nem fejezi ki érthetően az igényeit, akkor azért, néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Ha kifejezi, de a férfi lesz-rja, akkor meg azért, mert minek marad együtt egy ilyennel.

2020. dec. 29. 06:57
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen, sok ilyen férfi is van, akit nem érdekel. Viszont sok olyan nő is van sajnos, akit nem érdekel és inkább megjátssza magát. Azt kell hogy mondjam, hogy nagy általánosságban mindkét fél részéről a kommunikációval van a probléma. Ezeket a dolgokat meg kellene beszélni egymással, de az általában nem szokott menni 🤷‍♂️
2020. dec. 29. 07:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem értem a 11-es miért lett így lehúzva, szerintem jó, amit írt. Talán csak kicsit a "hangsúly" erős.

Mindenki választ egy nemet, hogy ki a felelős. Szerintem viszont mindkettő.

Például egy férfitól nem túl kedves, ha csak a saját gyors kielégülésére törekszik, aztán otthagyja a nőt. Aztán egy nő viszont abban felelős, hogy jobban megbecsülje magát, és ne menjen bele ilyen dolgokba, valamint szóljon, hogy neki mi jó.

Amikor kezdtem a szexet, több olyan férfival volt dolgom, aki nem igazán törődött velem utána. Aztán szerencsére lettek szeretetteljesebb kapcsolataim, és rájöttem, hogy márpedig nem igazán korrekt otthagyni egy nőt, csak mert ő lassabban oldódik. Általában ilyenek a nők.

Viszont akármennyire is szorongtam eleinte, az valahogy sose jutott eszembe, hogy megjátsszak egy orgazmust. Nem is értettem sokáig, hogy ilyen miért van a világban. Most már vannak sejtéseim miért csinálják, meg valaki le is írta előttem.

2021. jan. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!