Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melleken anyajegy tenyleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melleken anyajegy tenyleg nem szép ferfi szemmel?

Figyelt kérdés

Nekem van par anyajegy a melleimen es a pasim nincs odaig ertük es a volt pasim sem szerette oket

Csak en fogok ki ilyen ferfiakat? Vagy tenyleg ennyire nem szep a noi melleken az anyajegy?

Koszonom

23lány

Gondolkoztam mar hogy leszedetem

Képet csatolok mindjart

2018. dec. 4. 13:26
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy nagyon kicsi anyajegy de ez őt zavarja megmondta..
2018. dec. 4. 13:29
 2/24 anonim ***** válasza:
Csak te fogsz ki ilyen hisztis p****kat, biztos vagyok benne hogy gyönyörű
2018. dec. 4. 13:29
 3/24 anonim ***** válasza:
Hol a kép?
2018. dec. 4. 13:30
 4/24 A kérdező kommentje:

Ott jobb oldalt az a kicsi..

Illetve nyak körül azok a kicsik ezek zavarják őt higy miert sosem indokolta de a sima baba bőrt szereti

[link]

2018. dec. 4. 13:31
 5/24 anonim ***** válasza:
Micsoda tragédia!
2018. dec. 4. 13:31
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem tragedia de sokszor emlitette hogy szedessem le es mar elgondolkoztam rajta
2018. dec. 4. 13:32
 7/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavart soha az anyajegy nőn, sehol. Amennyiben téged zavar, érdemes elgondolkodni rajta, önbizalom miatt lehet fontos.

Továbbá az anyajegy jelenthet rák kockázatot is, szóval ebben az esetben is érdemes inkább leszedetni, nem csak az esztétika miatt.

Orvossal nézesd meg, ha egészséges anyajegyek és téged nem zavarnak, akkor egy férfi kedvéért ne szedesd le. Te sem várod el, hogy pusztán külsőségek miatt műttesse magát, gondolom.

2018. dec. 4. 13:33
 8/24 anonim ***** válasza:
Jó vele a szex?
2018. dec. 4. 13:33
 9/24 anonim ***** válasza:
Az a pici? Ne már. 😂. Ha úgy érzed szedesd le. F.
2018. dec. 4. 13:34
 10/24 anonim ***** válasza:
96%
Le ne szedesd jézusom. Fogadjon el így vagy takarodjon keresni egy guminőt kb csak annak nincsen semmi bőrhibája (mellesleg a bőrhiba teszi emberivé az embert)
2018. dec. 4. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!