Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melleken anyajegy tenyleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melleken anyajegy tenyleg nem szép ferfi szemmel?

Figyelt kérdés

Nekem van par anyajegy a melleimen es a pasim nincs odaig ertük es a volt pasim sem szerette oket

Csak en fogok ki ilyen ferfiakat? Vagy tenyleg ennyire nem szep a noi melleken az anyajegy?

Koszonom

23lány

Gondolkoztam mar hogy leszedetem

Képet csatolok mindjart

2018. dec. 4. 13:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Szerintem egyenesen vonzó, amikor valakinek van a mellénél egy anyajegy.

Ha lehetek indiszkrét, ha a barátnőm ilyen méretekkel rendelkezne és ilyen kis anyajegy lenne rajta egyenesen letojnám.(Meg amúgy is.) Szerintem hanyagold a gyereket, ha ilyenek zavarják.

22F

2018. dec. 4. 13:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna.

F/24

2018. dec. 4. 13:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Jo a szex vele igen :D bar nemtudom ezt miert kerdezed
 14/24 anonim ***** válasza:

ó anyám, ha ilyen szexi nagymellű nőm lenne!

ami kiáll azt leszedik lézerrel 1 mp alatt. ami nem áll ki azt ne bizergáltasd! egyáltalán nem zavaró. a pasidat meg küldd el a francba.

15/24 anonim ***** válasza:
Eszre se venni... nevetseges hogy valakit ez zavar
2018. dec. 4. 13:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi, akkor szerintem ne szedesd le...szépek a melleit😁
2018. dec. 4. 13:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc leszedetni,de ne más kedvéért csináld.Ha neked viszont így jó,felesleges ezen aggódni.Nekem pl.mindig mindenki mondja,hogy hízzak meg,viszont én inkább fogynék még 1-2 kg-t,mert én úgy szeretem.Eszem ágába se lenne a pasim kedvéért feldobni 10-20kg-t
2018. dec. 4. 13:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Tuti azért rakta ki a képet, hogy mindenki a nagy melleit bámulja :)
2018. dec. 4. 13:57
 19/24 anonim ***** válasza:

Jajjj szerintem tok szexi!!:) mindenkin ezt keresem.

Selena Gomez..... és meg sok másnak is van , szerintem veszélyesebb leszedtni inkább békén hagynám a helyedben.

Mond neki azt hogy ne arra koncentráljon mikor rajtad dolgozik , hanem a nagy melleidre :) lol. Rem nem voltam bántó?

2018. dec. 4. 14:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Mikor a zavaró és az anyajegy szó a képzeletemben formát öltött, durván nagy sötét bigyókra gondoltam, de ezek abszolút jó ízlés határain belül vannak
2018. dec. 4. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!