Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melleken anyajegy tenyleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melleken anyajegy tenyleg nem szép ferfi szemmel?

Figyelt kérdés

Nekem van par anyajegy a melleimen es a pasim nincs odaig ertük es a volt pasim sem szerette oket

Csak en fogok ki ilyen ferfiakat? Vagy tenyleg ennyire nem szep a noi melleken az anyajegy?

Koszonom

23lány

Gondolkoztam mar hogy leszedetem

Képet csatolok mindjart

2018. dec. 4. 13:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szerintem teljesen rendben van. Mikor a képet néztem sokkal inkább tűnt fel a kedvező adottságaid mint az a picike kis anyajegy. Ráadásul egyáltalán nem zavaró helyen van.

Nekem a nyakamon volt hasonló, engem nagyon zavart és addig nem is nyugodtam meg amíg meg nem szabadultam tőle.. pár másodperc volt csak. Tehát ha téged ez zavar akkor szabadulj meg tőle, ha pedig nem akkor hagyd ott ahol van, mert a pasik többségének nem ez fog feltűnni abban biztos vagyok! :)

32F

2018. dec. 4. 14:46
 22/24 Boszorkány_ ***** válasza:

Mikor elolvastam a kérdést akkor azt hittem valami nagyobb anyajegyed van.

De akit ez zavar, annak le is út, fel is út. Ilyenem még nekem is van, még senki nem tette szóvá.

2018. dec. 4. 15:53
 23/24 anonim ***** válasza:
38%

Igazuk volt/van a pasiknak akiket zavar mert hát nem egy bibircsókot,bőrkinövést szeretnék én sem csókólgatni hanem a finom bársonyos bőrt.

Ez olyan mintha közénk állna egy idegen anyag mert akárhogyan is nézzük ez egy jóindulatú sejtburjánzás aminek nincs helye a testen.

F/42

2018. dec. 4. 17:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem értem ezzel mi a probléma...
2018. dec. 4. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!