Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg kibirja egy 40 eves ferfi honapokig szex es maszti nelkul?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 15:23
1/14 anonim válasza:
Ha valami betegsége van, elképzelhető.
2/14 anonim válasza:
Ha nem jut szexhez azt kénytelen, bármilyen korú is.
De magán attól még segíthet.
3/14 A kérdező kommentje:
Egeszseges mint a makk
2020. júl. 25. 15:26
4/14 anonim válasza:
Simán. A szex nem létszükséglet.
5/14 anonim válasza:
Szex nélkül igen. Maszti nélkül nem.
6/14 anonim válasza:
Miért ne bírná ki? Akárki kibírja csak kell valami ami eltereli a figyelmét + az elhatározás, hogy akkor sem csapja ki ha jól esne
7/14 anonim válasza:
Én 42 vagyok, de két napnál tovább még nem bírtam.
8/14 anonim válasza:
Én pont 40 éves vagyok, és ha kell kénytelen vagyok kibírni szex nélkül hónapokon keresztűl. Azt viszont már nem bírnám ki hogy ne verjem ki néhány nap után.
9/14 anonim válasza:
Maszti nélkül max 1 hétig (43F)
10/14 anonim válasza:
Kb. hetente egyszer maszti, mert utána már nyomja az agyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!