Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik tényleg képesek arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tényleg képesek arra, hogy hónapokig járnak össze egy lánnyal szexelni és nem éreznek iránta semmit?

Figyelt kérdés
3 hónapja járok össze egy sráccal szexleni. hetente biztos találkozunk, de van hoyg heti 2x. általába ilyenkor órákat ott vagyok, mert többször szexelünk. van h ott is alszom (ő kéri, én mindig elindulok haza, de visszatart.. azt mondja jó neki ha fekszik mellette egy nő, jobban alszik) nálam kialakult a ragaszkodás, ez ugye nőknél szex esetén elég jellemző. Pasiknál tényleg van olyan, hogy semmi ragaszkodás érzelem nem alakul ki csak szex és kész? nem nagyon tudok kiigazodni ezen.

2019. júl. 29. 18:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Mig a nő orgazmust tud színlelni egy férfi komplett kapcsolatot.
2019. júl. 29. 18:27
 2/23 A kérdező kommentje:
hát ennek a válasznak semmi köze nem volt a kérdésemhez, de kössz :D
2019. júl. 29. 18:29
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Igen, vannak olyan pasik, akik képesek csak testi kielégülésként felfogni a nőt, amibe csak ürítenek.
2019. júl. 29. 18:29
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Igen
2019. júl. 29. 18:33
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha jó a csaj, de tudom, hogy nem egy értelmes (buta, érzésem szerint alkalmatlan sok mindenre, stb..), akkor igen csak szexelni járnék fel hozzá.

De valahogy az elején én ezt biztosan közöltem volna vele, hogy "csak szex, semmi más".

2019. júl. 29. 18:34
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Teged se az eszed miatt fognak elvenni kerdezo :)
2019. júl. 29. 18:35
 7/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsónak elárulom, hogy téged sem, ha egy kérdés alapján ilyen következtetéseket tudsz levonni :D Átlagosnál jóval magasabb az IQ-m és Mensa tag vagyok (gondolom nem tudom mi az, keress rá nyugodtan :D ). szerintem szokj le az ilyen elhamarkodott megnyilvánulásokról, mert intelligens ember nem művel ilyet. jobbulást, jó fejlődést!
2019. júl. 29. 18:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, képesek rá. Az első válaszoló azért írta, mert a férfiak képesek úgy kapcsolatban mondani azt, hogy szeretlek, hogy pont nem éreznek semmit az adott nő iránt.

Ez szexkapcsolatban is működhet pont ugyan így, hogy kizárólag szexet akar csak a lánytól az adott férfi.

2019. júl. 29. 18:46
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

# 7 En meg pressa-n dolgozok...de meg gondolom azt nem tudod,h mi! Na ne villogj itt hanem menj mosogatni :)

VAGY FOLYTASS MASVALAKIVEL SZEXKAPCSOLATOT,ES NE SZERESS BELE!

2019. júl. 29. 18:47
 10/23 A kérdező kommentje:

Igen de ez az én kérdésemhez nem kapcsolódni, mert mi kapcsolat szerűt nem csinálunk. az hoyg kiharcolja hogy ott aludjak, az rendszeres vita nálunk, mert én nem akarok, szóval elhiheted.. nem nekem színlel valamit :D

amúyg ezzel az általánosítással nem értek egyet. Arra a nők is képesek, amit írtál. ez emberi gerinctelenség, nemtől független

2019. júl. 29. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!