Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tényleg képesek arra, hogy hónapokig járnak össze egy lánnyal szexelni és nem éreznek iránta semmit?
Figyelt kérdés
3 hónapja járok össze egy sráccal szexleni. hetente biztos találkozunk, de van hoyg heti 2x. általába ilyenkor órákat ott vagyok, mert többször szexelünk. van h ott is alszom (ő kéri, én mindig elindulok haza, de visszatart.. azt mondja jó neki ha fekszik mellette egy nő, jobban alszik) nálam kialakult a ragaszkodás, ez ugye nőknél szex esetén elég jellemző. Pasiknál tényleg van olyan, hogy semmi ragaszkodás érzelem nem alakul ki csak szex és kész? nem nagyon tudok kiigazodni ezen.2019. júl. 29. 18:25
21/23 anonim válasza:
Bírom az ilyen szentbeszédeket. Leírta a kérdező már az elején, hogy ő neki is csak szexkapcsolat ez. A kérdése csak info szerzésre irányult, semmi többre.
Nem mindenki szeretne beleragadni egy kapcsolatba, vannak akik a szabadságot jobban szeretik, idősen is.
22/23 anonim válasza:
Ha nem fogta meg benned egyből valami, akkor többnyire a minőségi szexmentes időtöltés amitől egy férfi szerelmes lesz. A nők az orgazmustól szerelmesek lesznek, viszont a tesztoszteron és a dopamin nem nagyon férnek meg együtt, ezért a férfiak nem.
23/23 A kérdező kommentje:
"Inkább keress valaki olyat, akivel igazán boldog lehetsz, mert ennek így semmi értelme és csak időtöltés." mintha ez olyan egyszerű lenne. :D
amig nincs jobb, miért ne lehetne csak szexelegetni?
amúgy azt irtam h RAGASZKODÁS alakult, tehát megszoktam őt, de nem szeretem, nem vagyok szerelmes belé meg nem akarok vele járni :D egyszerűen megszoktam hogy ő van.
nagyon sokan félreértették a kérdést :)
2019. aug. 3. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!