Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy azért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy azért nem akarok csúnyácskább nőt mert félek nem fog akarni szexelni?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy nem tetszenek, hanem félek fegyverrel sem lehet őket rávenni hogy kidobják a puncit nem még szopásban reménykedni. Tapasztalatok?

F/27

2019. júl. 28. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Én is így jártam.
2019. júl. 28. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
A csúnyácskább lányok általában szexben kompenzálnak azzal, hogy több mindent bevállalnak. Ha a külsejükkel annyira nem tudják megfogni a pasit, akkor az ágyban tesznek meg mindent ennek érdekében. Persze van aki nem, de nagy általánosságban elmondható ez.
2019. júl. 28. 19:32
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda összefüggések... :D
2019. júl. 28. 19:33
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy a nők mennyire tartják szépnek vagy csúnyának magukat, semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy valójában mennyire szépek vagy csúnyák. Így emiatt nem kell aggódnod.
2019. júl. 28. 19:38
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Én még a kérdés értelmezésénél tartok. A mai fiataloknak nincs nyelvtan, meg irodalom óra? Régen még volt..
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Szóval, ha csúnya valaki, akkor nem is akar szexelni?

Akkor mi van a sok itteni ronda, szűzzel, akik mindennap sajnáltatják magukat?

Nem, nagyon nem normális, erre asszociálni.

7/17 xKakashix ***** válasza:
90%
a legtöbb szép nő sem elégedett magával, sőt 1 olyan nővel sem találkoztam, aki elégedett lett volna magával, de alapból sem értem az összefüggést, voltam már szép lánnyal aki olyan volt az ágyban mint egy darab deszka, inkább lennék egy átlagos külsejű lánnyal aki jó az ágyban
2019. júl. 28. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális. Nincs összefüggés.
2019. júl. 28. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Normális mert te ezek szerint nem partnert, társat szeretnél, hanem szexelni, és minden feladnál ha biztos lenne. Azaz olyan lánnyal is összefeküdnél, aki nem tetszik de hagyná hogy megdgd. Na pont ezért nincs senkid.

Se csúnya , se szép, egyetlen csaj se akar ilyen taplót!

2019. júl. 28. 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
#9-cel egyet kell hogy értsek, fordítva ülsz a lovon, kérdező!
2019. júl. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!