Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyácskább, vagy átlag alatti kinézetű lányoknak meg tud felelni egy kisebb péniszű?
Nincs benne igazság. Nem vagyok se szép, se csinos, de én is azért szexelek, hogy élvezzem, és nem azért, hogy valaki áztatgassa bennem a farkát pár percig!
És nem aláznám meg azzal magam, hogy csak azért benne maradok egy ilyen kapcsolattól, mert örülök, hogy egy ilyen lúzert kapok...
Ha meg van is ilyen csaj... Téged nem zavarna, hogy nem miattad van veled, hanem azért, mert fél, hogy nem talál jobbat?
Csúnya vagyok, a testem egy katasztrófa, de ha kicsi lenne a barátom pénisze nekem vagy rossz lenne a szex, tuti nem lennék vele.
Nekem is jár jó szex.. De szerencsére jó nagy és élvezetes is. :) és nem 5 percih tart.
A nőknek elég a kisebb péniszke, de a hülyéket nem szeretik!
F/60
Kis pénisszel nincs bajom sőt...
De az ilyen agymenéses pasiktól sikító frászt kapok
és inkább veszek egy rezgős csikló szívót attól olyant élvezek mint atom!
hüvelyi orgazmusom úgy sincs Szóval lényegtelen
max annyit számít nálam a pöts méret hogyha nagy akkor nem fér be
én meg ÉLVEZNI akarom NEM kibirni az Aktust
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!