Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy azért nem akarok csúnyácskább nőt mert félek nem fog akarni szexelni?
Nem arról van szó hogy nem tetszenek, hanem félek fegyverrel sem lehet őket rávenni hogy kidobják a puncit nem még szopásban reménykedni. Tapasztalatok?
F/27
Csúnyácskább?
Miért a szép nők leállnak veled?
L
11-es: szépek nem állnak velem szóba de a csúnyákat nem győzöm levakarni magamról. Amit azért nem szeretnék, mert szerintem ők nem szexelnek :(
Nekem meg egy barátnőben a szex a legfontosabb már bocs, de ha beszélgetni akarok haverokkal is mehetek bulizni vagy kirándulni sőt még templomba is :D
"egy barátnőben a szex a legfontosabb már bocs, de ha beszélgetni akarok haverokkal is mehetek bulizni vagy kirándulni sőt még templomba is :D"
Ha egy nőben te csak a 2 lábon járó puncit látod, akkor miért nem prostizol? Minden másra meg ott a haverok...
Amúgy meg nem igaz a feltevésed. Nekem vannak csúnyáskább barátnőim, ők pont, hogy ezerrel nyomatják a szexet, mert így akarják megfogni a pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!