Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tényleg képesek arra, hogy hónapokig járnak össze egy lánnyal szexelni és nem éreznek iránta semmit?
Már a hazugságra gondolsz? Igen, az gerinctelen.
Viszont, én lényegében arra céloztam, hogy a férfiak képesek kizárni az érzelmeket, ha szexről van szó.
Egyébként sok nő is képes erre már, szóval ez is csak egy sztereotípia, hogy a férfiak képesek erre.
Igen sajnos képesek rá. Néha én is azt kívánom h bárcsak ilyen szívtelen lennék mint egyes pasik.
Azt nem értem h mi nők miért nem tudunk egy pasira úgy tekinteni h csak dzex és semmi más. Miért kötődünk hozzájuk egy idő után?
Oké, a szex közben felszabaduló hormonok stb, de a pasik mégis tartják magukat ahhoz amit ők kigondoltak.
L
Ugyanez a helyzet, én már azért ragaszkodásnál többet érzek.
Több,mint fél éve tart és azt hittem nekem is menni fog anélkül, hogy többet gondoljak bele.
"azt mondja jó neki ha fekszik mellette egy nő, jobban alszik"
Ebből is látszik, hogy nem érez semmit irántad, hanem csak használ és igen, a pasik ilyenek!
Ha egy kicsit is szeretne, akkor úgy fogalmazott volna, hogy: ha itt vagy mellettem, jobban alszom....
De nem is értem, hogy mit vársz, mert ebből sosem lesz igazi szerelem és amint rád un, ott fog hagyni....
Inkább keress valaki olyat, akivel igazán boldog lehetsz, mert ennek így semmi értelme és csak időtöltés.
Aztán megöregszel és ott maradsz egyedül.
Ne becsüld magad alá, ne engedd magad használni - vagy legalább kérd el az árát, hogy legyen valami értelme vagy ennyire jó az ágyban? Akkor érd be ennyivel. Mert ez ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!