Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ugye ezen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ugye ezen nem csak én lepődöm meg? ( és talán kicsit ki is akadok)

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, a szüleimnél karácsonyoztunk, de azt mondta hogy az én ajándékomat inkább majd csak kettesben adná át mert olyan... megértettem persze. Tegnap este értünk haza, ma ajándékoztunk. Kaptam egy vibrátort, mikor tudja hogy nem igazán vagyok híve az Ilyen segédeszközöknek, de főleg nem a mindennapi szexuális életbe való használatának. Szóval megkérdeztem hogy ezt úgy értsem hogy nincs kedve többet kinyalni, de csak szabadkozott hogy nem nem, csak gondolta tetszeni fog... mit gondoltok?

2020. dec. 28. 16:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%
Nekem elpostázhatod ha nem kell és nem is fogod használni. Csomagponton átveszem ha már úgy is a kukában kötne ki
2020. dec. 28. 21:15
 22/25 anonim ***** válasza:
64%

Annak hozzászólónak volt igaza aki azt írta hogy nem karácsonyra kellet volna meg venni, meg annak is aki azt írta unalmas és prüd vagy(sorry)

Nyilván azt akarja hogy elő vegyetek szerelmeskedes előtt és kenyeztetni akar téged, nincs ezzel semmi baj, csomó ilyen cuccot vettem már én is a csajomnak, de nem karácsonyra baszki :D

2020. dec. 28. 21:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha mondtad neki, hogy nem akarod a vibrátort akkor bunkóság több okból is. Egyrészt azért, mert olyan ajándékot adott, ami gondolhatta, hogy nem fog tetszeni. Másrészt olyan mintha kicsit erőltetné, hogy használj vibrit.
2020. dec. 29. 08:04
 24/25 érdeklődő35 ***** válasza:

Ez nem csak egy CSIKLÓibrátor,(punciba eszedbe ne jusson betenni) hanem egy nagyon jó masszírozó készülék. Alapból arra találták ki, csak leleményes hölgyek rájöttek, hogy nem csak háton érdemes alkalmazni.😉

Egy esélyt nem ér meg neked kipróbálni? Utána már tapasztalat alapján tudod mondani, hogy ez neked nem jön be.(legalábbis csiklóra, viszont a lapockádnál tökéletes lehet

2020. dec. 29. 10:16
 25/25 anonim ***** válasza:
51%

Jézus..ennyi fapinát még életemben nem láttam,veletek aztán öröm lehet a szex meg az élet 😃

Én is akarok vibrátort venni majd és lány vagyok,de ha nem így lenne se vágnék ki ilyen ripacskodást mint te 🤦🏼‍♀️

2020. dec. 29. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!