Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ugye ezen nem csak én lepődöm meg? ( és talán kicsit ki is akadok)
Annak hozzászólónak volt igaza aki azt írta hogy nem karácsonyra kellet volna meg venni, meg annak is aki azt írta unalmas és prüd vagy(sorry)
Nyilván azt akarja hogy elő vegyetek szerelmeskedes előtt és kenyeztetni akar téged, nincs ezzel semmi baj, csomó ilyen cuccot vettem már én is a csajomnak, de nem karácsonyra baszki :D
Ez nem csak egy CSIKLÓibrátor,(punciba eszedbe ne jusson betenni) hanem egy nagyon jó masszírozó készülék. Alapból arra találták ki, csak leleményes hölgyek rájöttek, hogy nem csak háton érdemes alkalmazni.😉
Egy esélyt nem ér meg neked kipróbálni? Utána már tapasztalat alapján tudod mondani, hogy ez neked nem jön be.(legalábbis csiklóra, viszont a lapockádnál tökéletes lehet
Jézus..ennyi fapinát még életemben nem láttam,veletek aztán öröm lehet a szex meg az élet 😃
Én is akarok vibrátort venni majd és lány vagyok,de ha nem így lenne se vágnék ki ilyen ripacskodást mint te 🤦🏼♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!