Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki lefeküdt már egy barátja anyjával?
Figyelt kérdés
jan. 10. 18:53
2/17 anonim válasza:
Barátnak nem nevezném, havernak se nagyon de inkább ismerős. Ittunk párszor .
Az anyja meg volt pár éve. 53 volt akkor. Most 55. Én most 34 vagyok
3/17 anonim válasza:
A kolléganőm fiával, amikor megtudta hogy felvették az egyetemre.
Nagyon jó volt!
4/17 anonim válasza:
haverom nővérével normál test alkat xl-xxl méretű csöccsel isteni volt vele a szex. Mel szex is volt.
5/17 anonim válasza:
Egy barátom anyja az doktornő volt.Több éve voltunk már barátok de mivel elköltözött otthonról nem láttam milyen a muterja .A 30 születésnapra viszont ki hívta a barátnőjénél tartott bulira .Azt már tudtam hogy elváltak a szülei régóta az anyja szigorú az egyedüli fiához.Én később érkeztem a buliba(motoros találkozón voltam ).Szóval már a társaság elégé illuminált állapotban volt mire érkeztem .Éhes voltam a kaját melegíteni kellett a házban (kerti parti)A házban láttam meg a muterját mikor bejött gondolom pisilni :)A nő 48-49 éves vörös hosszú haj nagy cici bomba alak!Hosszu történet de a buli végére telefonszámot cseréltünk,közösségi hálózatok (akkor inkább még Facebook )egymást be követése .Egy este rá írtam ügyeletes (kórház)volt hajnalig beszélgettünk .Három hónap után volt az első találkozás(kv) és rá egy napra egy nála mivel egyedül élt. Volna egy kis foglalkozásomhoz kapcsolódó munka(nem írom hogy burkoló vagy festő vagy kertész stb)Szóval a úgymond kitalált sztori megvolt és mivel nagyon egy rezgés fokon(éreztük a kölcsönös vonzalom ) elmentem életem egyik legkomolyabb élményét megtapasztalni . Tíz éve vált és egy futó kapcsolata volt azóta .Én előtte sose voltam idősebb nő ő sose volt fiatal fiúval .Nem tudtuk mi történik …
9/17 anonim válasza:
Én igen,megdugtam az egyik baràtom anyját,igaz már egy ideje nem tartjuk a kapcsolatot de nem ez miatt mert annó is tudta hogy folyamatosan dugom az anyját mégis sokat lógtunk együtt és sose jött fel témának köztünk
10/17 A kérdező kommentje:
Engem nagyon vonz ez az egész, de nem szeretnék tönkre tenni egy barátságot érte… Ami nyilván függ milyen barátság az a bizonyos barátság de értitek.
De egy havernak az anyját? Simán. Annyit megérne
jan. 11. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!