Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki lefeküdt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki lefeküdt már egy barátja anyjával?

Figyelt kérdés

jan. 10. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele hogy ha már nincs együtt a haver apjával akkor megdughatom én is végülis vannak igényei neki is és amúgyis megdugná más sőt meg is fogja
jan. 11. 11:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Oké, de ha magamból indulok ki akkor a saját anyámra már soha többet nem tudnék úgy ránézni ha egy barátommal feküdne le, plusz azt a bizonyos “barátomat” (az nem az aki ilyet tesz) földbe döngölném….

És én nem szeretnék ilyen patkány lenni, van gerincem. De ettől függetlenül fantáziám az van.

jan. 11. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Nehéz eset vagy. Nem értem miért nem mindegy neked hogy anyádat kibacca meg.. vannak neki is igényei és ha úgy lenne miért nem anyádat döngölnéd a földbe,hiszen a férfi csak azt dugja meg aki hagyja magát?!!
jan. 11. 12:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Hidd el rohadtul nem mindegy. Nem fogok vitázni.

Látom neked hiányzik a gerinc és az érzelmi intelligencia is. Innentől kezdve fölösleges vitába elegyednem veled.

jan. 11. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Tehát ha a barátom lennél és anyád rám mászna és megbacatná magát velem akkor én lennék a gerinctelen mert anyád fachiányos?
jan. 11. 12:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Ha olyan közeli barátom lennél, akkor IGEN.

De az édesanyámmal is elbeszélgetnék, ne aggódj.

És te ne hidd azt, hogy ilyen dolgoknál csak az egyik félt lehet hibáztatni. Nagyon el vagy tévedve, és ez mindent is elmond rólad, hogy így gondolod.

Többet nem fogok írni. Legyen szép napod és minden jót kívánok neked.

jan. 11. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha te lennél a fiam kiröhögnélek és elhajtanálak a picsába,ha bele mernél szólni kivel dugok.Főleg felnőttként.
jan. 11. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Fordított helyzetben volt ilyen, nem örültem neki
ma 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!