Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ugye ezen nem csak én lepődöm meg? ( és talán kicsit ki is akadok)
Nem karácsonyi ajándéknak kellett volna vennie.
Próbáld ki. Az én feleségem is kapott tőlem, amit nem igazán díjazott, de kipróbálta, és nagyokat élvezett tőle.
Azt tudni kell, hogy a pasik nagyrészét nagyon izgatja, ha az imádott Nő vibrátorozza magát. Ha fontos vagy neki, használni fogja a kedvedért.
Mond meg neki, hogy nem szereted a vibrátort. Semmi baj sincs, most mellé fogott. te sem haragszol ő se fog hidd el nekem.
lényeg, hogy őszintén tisztázd vele a bajodat és oldjátok meg egymásközt. nem lesz feszkó, megérti a csávó
Nem értem ezt az elzárkózást.
Nagyon nehéz lenne rárakni a csiklódra és kipróbálni? Lehet hogy tetszene. Kb 100% hogy nem fájna, és ha egy pillanatra is fájdalmas vagy akármi, akkor elveszed a csiklódtól és többet nem kell használni.
Miért vagy ilyen makacs? A csiklóvibrátor egy áldás.
Nem értem,miért kell itt erőltetni. Attól még nem prűd a kérdező, lehet hogy más, sokkal extrémebb dolgokban meg pont benne lenne. De mindenki különbözik,másak a vágyai, ha nem akkor nem. Pl az ilyen segédezközök engem sem izgatnak,inkább az igazi érintés(a sajátom/a barátomé), nincs ebben semmi
Kérdező, szerintem nyugodtan mondd el neki őszintén
Egyreszt onkielegiteshez nem kellene es zavarna, hogy afolott akar kontrollt gyakorolni.
Masreszt en azt latom masokon, helyesebben hallom, hogy inkabb arra van, hogy miutan anyus szajjal kielegitette a parjat, es az egylovetu, vagy nem sokaig birja, a no kielegiteset egy darab muanyagra bizza.
En megbocsajtanam, ha megertene, hogy miert dobom ki a kukaba.
17es
Igen, vannak ilyen férfiak, akik nem bírnak sokat, és nem tehetnek róla. De ilyen segédeszközökkel nagyon fel lehet dobni az együttléteket, nem kell egyből a kukába dobni, meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!