Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan lányokat hol lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányokat hol lehet találni, akik nyalásért, anyagi támogatásért vagy vásárlásért cserébe barátnő feelingként kizárólag szopnak?

Figyelt kérdés
Bárki aki gondolkodna ilyenen lányok, az írhat privátban.

tegnap 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Badoon találsz ilyet

Egyszerű

tegnap 22:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi.
tegnap 22:32
 3/6 anonim válasza:
25%
Szia, találtál? Engem is nagyon érdekelne! (23 L)
tegnap 22:35
 4/6 Eric Griffin ***** válasza:
Mitől lesz barátnő feeling egy kizárólagos szopás? Szerelmemnek szólítod közbe? Nem értem ezt a kérdést. Te ki akarod nyalni a lányt, vasarolnál neki, pénzt adnál neki és cserébe csak annyit kérsz hogy szopjon le? Vagy mi van????
ma 00:23
 5/6 A kérdező kommentje:

4*

Aha csak ennyit kérnék cserébe. Nem mondom, hogy így szólítom, de legyen barátságos a viszony, lehessen vele beszélgetni, témázni, érdekeljem, ne csak egy f@sz legyek számára és pénz így értem.

ma 00:47
 6/6 Eric Griffin ***** válasza:
A szopást megteveheted, de az hogy valaki törődjön veled, azt nem lehet megvenni. Pontosan ezért ilyen értékes. Nem vásárolható meg egy ember barátsága/szerelme. Azt vagy kapod ingyen, vagy semmit nem ér. El tudják neked játszani egy ideig, hogy szeretnek, de az csak érdek a pénz miatt. Az önzetlen szeretet megfizethetlen.
ma 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!