Újdonsült anyuka “támogatása” messziről, hogy lenne a legjobb?
Barátnőm nemrég szült, nem egy kütyü guru így Messengeren pl alig beszélünk, szülés előtt vagy személyesen találkoztunk vagy telefonaltunk. A baba születése óta a telefon kilőve, én viszont szeretném éreztetni vele, hogy ugyanúgy mellette állok, bármikor kereshet, stb.
Esetleg anyukák, nektek mi esett nagyon jól szülés után? Van olyan mondat amit akartatok volna hallani? Esetleg olyan amitől a falra másztatok?
Látogatás sem lesz egy darabig, emberek közt dolgozom, amíg nem mondja konkrétan hogy mehetek, nem is ajánlgatom magam, ugyanakkor azt tudja, hogy bármikor szól pattanok autóba.
Szóval bocsi ha kicsit kusza, de a lényeg, hogy így kevés kontakt és nagy távolság mellett hogyan tudnám vele éreztetni minél jobban, hogy ugyanúgy mellette állok bármikor bármiben?
Uhhh vegyél vissza szerintem.
Én a legjobban annak örültem mikor békénhagytak
#1 ...no comment
Kerdezo, a tel miert lenne kilove? Az ujszulottek rengeteget alszanak. Email esetleg? Gondolom postai levelvaltas meg macerasabb. Ennyire azert megsem korlatoz be egy baba szuletese HA nem akarjuk.
En kuldenek babakoszonto csomagot postan udvozlolappal, amiben megemlitenem hogy szivesen beszelnek vele telefonon amikor van ideje ra es ennyi. Egy baratsag ketoldalu dolog. Harom gyermekem van, legkisebb 4hos, ugyanugy tartom a kapcsolatot a baratnoimmel. A 60eves anyam letoltotte a messengert h tobbet tudjon rolunk (kulfoldon elunk). Aki akarja megoldja.
Hát nekem kifejezetten jól estek a tefonhívások, csak annyi, hogy előtte mindig rám írtak (messenger, SMS, stb.) hogy épp alkalmas-e. Szerintem is az ajándék hasznos, és nem csak a babának, hanem anyának is. Vagy szimplán csak bevásárolni néha.
Ha mindenképp személyes kontakt nélkül szeretnél segíteni, akkor meg ajánld fel neki, hogy bármikor felhívhat. Nekem egy ébren töltött éjszaka után (amit én teljes kétségbeeséssel töltöttem, mert a babó végig sírt) mondta egy barátnőm, hogy igazán felhívhattam volna, éjjel is direkt bekapcsolva hagyja a telefont, stb. Szerencsére utána jobb lett a helyzet, de jól esett a gesztus.
Arról meg, hogy mit szeretne hallani: Az internet korában mindenkinek minden lépését kritizálják és ez fokozottan igaz a kismamákra, akikben eleve van némi önbizalomhiány és akkor erre még rájönnek az ősanyák, akik minden mozzanatot igyekeznek kritizálni. Akármit csinál a barátnőd a babájával, valószínűleg semmi baja nem lesz tőle. Mindegy mit, és hogyan eszik, mindegy hogyan alszik, cumzik-e, stb. Ha bizonytalan, erősítsd meg, hogy amíg neki meg a babának jó, addig csináljon mindent úgy, ahogy ő szeretne. Lesz elég ismerőse, aki kritizálja, te támogasd őt.
2
Nem is kértem hogy kommentáld
Nem véletlenül van kilőve a tekefon. Hanem azért mert nem akarja hogy zavarják. Egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!