Melyik fajta betét a legjobb szülés utánra?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 09:39
1/11 anonim válasza:
Én always-t használtam a sötétkék 3ast nappal éjszakára meg a fekete 4est.
3/11 anonim válasza:
Tena Pants. Elképesztően idegenkentem tőle, aztán szülés utáni nap mégis kellett hozzon a férjem..
4/11 anonim válasza:
Én császáros voltam,nem véreztem nagyon.Így eleg volt az always ejszakai.
5/11 A kérdező kommentje:
Utána néztem a Tena pants-nak. Ez az amelyik a nadrágpelenka lenne? 🙈
2020. ápr. 22. 11:01
6/11 anonim válasza:
Bugyipelenka. A nadrágpelenka tépős. A bugyist felhúzod. És baromi jó találmány, de a rossmannost én kényelmesebbnek találtam. Első szülésnél tena pantsot hordtam. Másodiknál vegyesen rossmannost és tenát.
7/11 anonim válasza:
Hüvelyi szülésem után nagyméretű tena betétet hozattam be a kórházba, mert sima always éjszakaival indultam és kb semmit nem ért.
Másodjára rossmann saját márkás betétet vettem, hosszú, vastag, tökéletes volt. Mondjuk akkor császárral szültem, nem tudom sima szülés után is jó lett volna-e.
8/11 anonim válasza:
Igen a bugyipelus. 2db Chicco szules utani betet + eldobható bugyi semmit nem ért a tenahoz kepest. (Persze a sajat markas is jo, csak azzal nincs tapasztalatom.)
9/11 anonim válasza:
Császáros voltam, normal Alwayst használtam, kb.1 hét után pedig csak tisztaságit.
10/11 anonim válasza:
En tena lady 5 cseppeset használtam, chicco halos bugyival, a rendes fehérnemű nagyon kényelmetlen volt a gatseb miatt, ugyanígy a szárnyas típusú betétek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!