Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Újdonsült anyuka “támogatása”...

Újdonsült anyuka “támogatása” messziről, hogy lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Barátnőm nemrég szült, nem egy kütyü guru így Messengeren pl alig beszélünk, szülés előtt vagy személyesen találkoztunk vagy telefonaltunk. A baba születése óta a telefon kilőve, én viszont szeretném éreztetni vele, hogy ugyanúgy mellette állok, bármikor kereshet, stb.

Esetleg anyukák, nektek mi esett nagyon jól szülés után? Van olyan mondat amit akartatok volna hallani? Esetleg olyan amitől a falra másztatok?

Látogatás sem lesz egy darabig, emberek közt dolgozom, amíg nem mondja konkrétan hogy mehetek, nem is ajánlgatom magam, ugyanakkor azt tudja, hogy bármikor szól pattanok autóba.

Szóval bocsi ha kicsit kusza, de a lényeg, hogy így kevés kontakt és nagy távolság mellett hogyan tudnám vele éreztetni minél jobban, hogy ugyanúgy mellette állok bármikor bármiben?

2021. márc. 8. 01:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Mert hárít. Nem akarja megmondani h nem akar beszélni.

De te olyan furi vagy...mint valami buzgo mócsing.

2021. márc. 8. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet se hallottam még,hogy valaki nem telefonál mert szült egy gyereket :D Sokaknak az agyára megy ..
2021. márc. 8. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Én se telefonáltam amikor született a gyermekem, őrültem, hogy csend van, s hogy én is pihenek. Bár én akkor messengereztem, ott ápoltam/ápolom a kapcsolataimat amikor éppen nem aludtam, vagy nem csináltam házimunkát, nem főztem stb. Ha úgy adódott telefonáltunk is, vagy videó cseteltünk, latta is a babát meg mi is beszéltünk.

Oke, hogy nem telefonguru, én sem voltam az, de mióta babám van, sokszor csetelek, meg jövök Gyakorira, (nyílván nen 0-24, hanen estenkent,vagy napkozben amikor van időm), mert ha nem lennének ezek a platformok, az agyam konkrétan kiégne. Nekem kell a társalgás mással, (írásban, szóban). Egész nap 1,5 éves nyelvén beszelni, le tudja szedálni az elmém. :)

2021. márc. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!