Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan hogy a partneretek elájult szex közben? Mit tettetek? És az én helyemben mit tennétek?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, van hogy valami nem jó ( nem ettem, ittam eleget, nem aludtam eleget, bármi) akkor le tud esni a vércukrom, és el tudok ájulni, főleg ha “megerőltetem” magam. Szóval egyedül “ébredtem fel” de az utolsó emlékeim mind szeretkezésről szólnak, és emlékeim szerint én voltam felül, szóval tudom miért ájultam el. Azzal is tisztában vagyok hogy nem egy vonzó dolog, de miért hagyott ott? Ismertem a srácot már régebb óta, tudta hogy beteg vagyok, a szex elég spontán jött. Nem esett valami jól a dolog, és a hívásomra sem válaszolt... össze vagyok zavarodva, lehet meg kéne neki magyaráznom, vagy nem tudom mit tegyek...

2020. dec. 27. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ok, hogy meztelen vagy, de amíg kiérnek a mentők sak tudott volna valamit rád adni. Honnan tudta, hogy csak egy sima ájulás, és urána jobban leszel? Az ilyen az egyszerűen gyökér, nekem is van betegségem és baromura rosszul esne ha ilyen után egyszwrűen otthagynánaj
2020. dec. 27. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
En ossze tennem a ket kezem ha valaki elerne nalam, hogy akkorat elvezzek, hogy elajulok.
2020. dec. 27. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Keress meg, megpóbáljuk?
2020. dec. 27. 19:43
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudom milyen pasas ez. Egy ájult lányt soha sehol nem hagynék csak úgy ott.

Arra nem gondolt a pasi, mi van ha azért halsz meg mert magadra hagyott?

2020. dec. 27. 19:55
 15/16 A kérdező kommentje:
#12 először is, valószínűleg nem az orgazmustól ájultam el, hanem csak összeadódtak a dolgok. Másodszor, ha egyszer elájulsz úgy hogy nem tudod mi történt előtte, de megtudod hogy több mint 10 percig ki voltál ütve, utána már azért fogsz tenni hogy ne történjen meg újra. Egyébként köszönöm a válaszokat, szóval senki nem hagyott volna ott...
2020. dec. 27. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem gyökérségnek mondanám, hogy ott hagyott.

Egyszer elgázoltak, amikor bicajjal mentem, a soför volt szabálytalan. De annyira megijedtem, hogy szinte azonnal elmenekültem a helyszínről.

Szóval megértem a riadalmát, de ha valakivel eljutok oda, hogy ágyban vagyunk, hát nyilván nem hagyom ott.

2020. dec. 28. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!