Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek amikor a partneretek/párotok szex után simogat titeket? Ha igen akkor hol?
Igen, bárhol. :) Ügyesen szokta csinálni, tudja az erogén zónáimat, és ismét hamar harcra kész vagyok. Úgyhogy még egy menet.
Majd szinte ájultan egymáson elalvás.
Ja igen: N/50, F/50.
:)
6-os ez az eljátszás igen szomorú, de köszi a választ. Nagyon fura, mert én nem tudom úgy elképzelni a szexet hogy a lopmos beverése után mindenki megy a dolgára, ha meg ölelés van akkor már minek a simogatásnál meghúzni a határt?
Annak viszont örülök, hogy komoly párkapcsolatban többnyire nemcsak tolerált hanem (eddig 13 szavazat alapján) kedvelt is.
#7 egy szélsőséges példa. A prosti igen csak furán nézne és nagyon is zavarná ha a kuncsaft utána még ölelgetni akarná, meg simogatni - mivel semmilyen érzelem nem köti hozzá. Ez hasonló azoknál is akik csak strigulára mennek, vagy csak érzelemmentes szexet akarnak. Csak a szextől nem alakulnak ki az érzelmek, vannak akik a testiség miatt csinálják. Ha nincs érzés akkor a túl sok "romantika" kb. mintha egy idegen akarna ölelgetni, persze hogy zavarna.
Megjátszás... a manipuláció kibővített eszköztára elég sok példa van rá (sajnos) mindkét nemnél.
Megjátssza magát a golddigger akit csak a fickója pénze akar, hogy hűűű de nagyon szeretlek, meg milyen okos vagy, hogy felnézek rád stb., megjátssza magát aki csak valamilyen várt előny miatt dug a pasival stb. (előléptetés, vagy egy jó szerződés stb.)
Ahogy vannak férfiak akik képesek a csillagos eget is lehazudni csakhogy szexhez jussanak. Incifincit sem szeretik a nőt, de ölelgetik "elviselem hogy legközelebb is megdughassam amíg nincs jobb" elve alapján.
A fentieket ne vedd etalonnal, az etalon az lenne ha érzésekre és nem hazugságokra épülne minden szex. Az érzelemmentes szex, a perverzió, többesek, swingerek világa az már külön kategória (bár pl. a swingerekben, többesekben is igaz, hogy szex okés, de ha csók na az nincs ha 3. "beszálló" vagy).
8-as értem az álláspontodat, de a prostinál is azt kapod amiért fizetsz, "nagyon is zavarná ha a kuncsaft utána még ölelgetni akarná" de a seggből szájba gondolom nem zavarja, csak az a fránya +5 perc simogatás? :D
Pont ezért alkalmi és hosszútavú kapcsolatokra éleztem ki a kérdést.
A megjátszás motivációit értem, de attól még elkeserítő, hogy hiába tettem fel a kérdést mert ezek után sem tudhatom, hogy aki szereti az őszintén szereti-e vagy csak elviseli, hogy könnyű szexhez vagy anyagi javakhoz/egyébhez jusson. De a válaszodat köszönöm, hasznos volt és kijózanító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!