Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ma már ciki ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ma már ciki ha egy srác izmos?

Figyelt kérdés

A nővérem szerint nem szexi, ráadásul egy lány is azt írta a képre amit küldtem, hogy neki nem jönnek be mert túl vastag a combom. Kezdem azt érezni, hogy sose lesz újra barátnőm...

Szerintetek?

[link]

2020. dec. 25. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Túl sok és aránytalan is
2020. dec. 25. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Tök jó, hogy edzel, egészségesen tartod magad, de ne a csajok miatt tedd. Az ízlést úgysem tudod felülírni, hiába próbálsz másoknak megfelelni, nem fogod tudni elnyerni mindenki tetszését, de legalábbis nem izom mennyiséggel.

Legyél ne túl elhízott, erős, jó kiállású. Ennyi kell az egészhez.

2020. dec. 25. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Mindegy mert az értelmi szintre kellene gyúrni, ami úgy látom nem megy.
2020. dec. 25. 17:58
 14/18 A kérdező kommentje:
wow, és ezt hogy szűrted le ennyiből ? :)
2020. dec. 25. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Srác, én nem vagyok ilyen izmos, de futó vagyok, és bringázok. Hot ziherx hogy jobb az állóképességem az ágyban is. 😁
2020. dec. 25. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Biztosan rossz szögből készült a fotó, de ezen a képen úgy néz ki a combod mintha egy fészeknyi darázs betámadta volna őket és feldagadt emiatt...

Egyébként meg nem lehet általánosítani. Katika a vékony srácokat kedveli, Julika szerint a férfi 100 kiló alatt és has nélkül csak karácsonyfadísz, Gizike meg a kockahasra és a kisportolt felsőtestre izgul fel. Megtalálja a zsák a foltját, nem az izomzat vagy annak hiánya az egyetlen tényező. Belső, kisugárzás, ápoltság, arc stb. egyaránt számítanak, talán többet is mint a testalkat.

2020. dec. 25. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Privátokra reagálva: csirkecomb alatt nem pozitívat értettem. Nem jön be de ezt előtte is írtam. Nekem nagyon csúnya ez a láb. És a csirkecomb most komolyan...ki szerint pozitív? XD
2020. dec. 25. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem meg pont a vádlim akkora, mintha bedugtak volna a bőröm alá egy marha lábszárat!
2020. dec. 25. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!