Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ma már ciki ha egy srác izmos?
Figyelt kérdés
A nővérem szerint nem szexi, ráadásul egy lány is azt írta a képre amit küldtem, hogy neki nem jönnek be mert túl vastag a combom. Kezdem azt érezni, hogy sose lesz újra barátnőm...
Szerintetek?
2020. dec. 25. 17:26
1/18 anonim válasza:
Hát te hülye vagy, nem tudom milyen nő írta ezt de nagyon ritka akinek nem tetszik az izom. A nő eleve úgy van bekodolva hogy olyat férfit keres aki meg tudja védeni. Én meg pont azert nem tudok csajozni mert nem megy az izom építés. Ha ennyi lenne mint neked simán tudnék.
2/18 anonim válasza:
Ez mar nagyon amorf, olyan mintha kokszolnal.
4/18 A kérdező kommentje:
3as:)
nem marad ki csak van akinek szarul fejlődik :) Te hogy állsz vele? :D
2020. dec. 25. 17:42
5/18 anonim válasza:
Dehogy. Imádom az izmos pasikat és a legtöbb nő így van vele.
6/18 anonim válasza:
3as voltam, csak húztalak :) Nekem is pont így van, pedig brutál munka benne van már.
7/18 anonim válasza:
Hát szerintem nem csak ettől függ hogy lesz e barátnőd..
nekem pl ez nem tul vonzo latvany de kinek mi🤷♀️
10/18 anonim válasza:
Nem tudom, lehet a fotó szöge rossz de így kicsit fura... Látszik hogy van egy szexi, széles mellkasod, izmos karjaid (hát nem félnék melletted az biztos) szép combod... De közben ott van a has meg a lábszár, ami viszont nagyon vékony. Megértem hogy nehezebben fejlődik ne is vedd kérlek leszólásnak, mert eszemben sincs. Csak így az össz képet nézve olyan.. fura. Mintha a hasad és a lábszárad nem fejlődött volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!