Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 éves lányként még szűz vagyok, esélyem sem lesz
hosszútávra párt találni magamnak?
Figyelt kérdés
Nem véletlen maradtam szűz, tényleg nagyon csúnya vagyok. Főleg az arcom, de a testem sem formás, inkább ronda, aránytalan.
Szóval nyilván most kapni fogok kétszázezer privátot, olyanoktól, akik egyszer megd*gnának, mert felírhatnák a listájukra, hogy elvették még egy csaj szüzességét... De engem ez nem érdekel.
Én hosszútávra szeretnék párkapcsolatot, meg családot, de ha annyira csúnya vagyok, hogy 24 év alatt senkinek sem kellettem még egy estére sem, akkor a család esélytelen?
Egyelek meg! Én nagyon szurkolok neked! Nézd én már negyven elmúltam és nem vagyok pasi ként olyan nagy szám ráadásul úgymond fogyatékossággal is élek, de a hosszú kapcsolataimra ha visszagondolok egyik lány sem volt az a bombázó, az első (akinek 23 éves korában én voltam az első) szép arcú vékony lány volt de nem az akire azt mondják hogy "modell alkat", a második ő alacsony és nem volt egy nádszál mindig azon bánkódott hogy ő "nehezebb" mint én és hogy ez milyen már. Én arra kérlek hogy ne az itteni hozzászólások többségéből indulj ki, lehet hogy fiatalabb korban igen is számít jobban a külső de egy érettség és kor felett nekem például fontosabb hogy ha rossz napom volt akkor a párom ezt vegye figyelembe mint az hogy de milyen bombázó. Most remélem ezzel nem sértek meg senkit téged sem de nekem több segítőkutyám volt életem során és az érdekelt a legkevésbé hogy szépek-e vagy sem. Számíthattam-e rájuk a mindennapokban vagy sem. Ma sokan a külsőt helyezik előtérbe aztán mikor egy bomba nővel összejönnek a sok rajongóval nem tudnak mit kezdeni. Csak egy tipp (és nem okoskodás) nekem az olyan lányok nők jönnek be és volt valóban molettebb lánnyal is kapcsolatom de ő például azt mondta hogy "ne haragudj próbálok leadni de nem mindig sikerül, két lehetőség van vagy elfogadsz így vagy nincs közös jövőnk", és elfogadtam és volt hogy beültünk egy kiskocsmába és öt órán keresztül beszélgettünk mert volt közös érdeklődés.
2020. dec. 23. 16:15
22/30 A kérdező kommentje:
Nyilván a saját kategóriámban keresek, de sajnos azt tapasztalom, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiaknak is csak a szőke, nagymellű, hosszúlábú lányok jönnek be... :(
Pedig külsőre ápolt vagyok, csak nem szép. Öltözködni is próbálok ízlésesen, sajnos az nem mindig megy, mert a 140 ezres tanítói fizetésem az albérletre is alig elég. De a lehetőségeimen belül próbálom kihozni a legtöbbet magamból.
2020. dec. 23. 17:31
23/30 anonim válasza:
Én ha szeretek valakit akkor nincs vagyoni szerződés de mondjuk azt meghatároznánk hogy kinek mi tartozik a külön vagyonába. Ahogy írtam is nekem nem jönnek be a ahogy írtad " hosszú lábú szőke nagymellű csajok" semmi bajom nincs velük de én tisztában vagyok vele hogy egyszerűen más kategória és egy idő után nem tudnám megtartani őket.
2020. dec. 23. 18:09
24/30 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is férfiként, szívesen beszélgetek Veled ha gondolod.
2020. dec. 23. 19:02
25/30 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb az önbizalomhiány, ebből fakad az egész, könnyen lehet hogy külsőleg sincs az égvilágon semmi gond veled. :)
2020. dec. 24. 00:24
26/30 anonim válasza:
Utalom a szoke nagy mellu cicababakat.
2020. dec. 24. 06:09
27/30 anonim válasza:
En nem vagyok ronda pasi es felajanlottam neki,h megismerkednek vele.Es vissza irt? nem....hagyjuk mar...Ez az egesz kamu.
2020. dec. 24. 14:19
28/30 anonim válasza:
Szerintem is.. de legalabb penz ehes mert senki nem kerdezte fizeteset megis erről nyilatkozott .. esmeg mondjak nem anyagiasak
2020. dec. 24. 17:26
29/30 anonim válasza:
Ez a kérdés nem egyenértékű azzal, hogy bárki megdughatja. :D
2020. dec. 24. 17:34
30/30 anonim válasza:
ma 17:34
Nem kell senkinek.Akkor meg ne valogasson mert nincs miert...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!