Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 éves lányként még szűz vagyok, esélyem sem lesz hosszútávra párt találni magamnak?
Nem véletlen maradtam szűz, tényleg nagyon csúnya vagyok. Főleg az arcom, de a testem sem formás, inkább ronda, aránytalan.
Szóval nyilván most kapni fogok kétszázezer privátot, olyanoktól, akik egyszer megd*gnának, mert felírhatnák a listájukra, hogy elvették még egy csaj szüzességét... De engem ez nem érdekel.
Én hosszútávra szeretnék párkapcsolatot, meg családot, de ha annyira csúnya vagyok, hogy 24 év alatt senkinek sem kellettem még egy estére sem, akkor a család esélytelen?
Van egy csaj ismerősöm. Egy ideig szívatta egy srác fejét, aki mindent megadott volna neki. Előadta, hogy sosem fog senkit találni és hasonlók, csak vele lesz. Na, 2 évet várt a srác a szexig, a csaj meg hirtelen beközölte, hogy megismert egy másik srácot. Aztán kiderült, hogy 2 másik srácról van szó...
Ő ezt 21 évesen hozta össze, mind a 3 srác komolyat akart volna tőle. Ennyire nincs esélyed...
Ez mindig személy függő. Valakinek bejösz, másnak nem. Az mondjuk számít, hogy minimum alap szinten adsz magadra, nem hanyagolod el magad mind külsőre és személyileg. Szocializálódsz a mostani járvány helyzetet leszámítva és nem mindig otthon ülsz a szabadidődben.
Meg, ha már elmondásod szerint átlag alattinak tartod magad, akkor te se rakd magasra a lécet, elvárásaidat a párkeresésben. (Csak egy jószándékú tipp)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!