Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves koromra sem jött még össze barátnő, ettől függetlenül lehet még szép barátnőm?
Figyelt kérdés
Netről jött össze pár lánnyal szex. De kapcsolatot nem találtam még. Akikkel szexeltem nem voltak rondák, sőt!2020. szept. 23. 14:32
2/9 anonim válasza:
A szép relatív. Ha nem csak az általad szépnek tartott, külső tulajdonság neked a fontos, hanem a belső értékeke is, akkor még lehet.
3/9 anonim válasza:
szerintem simán (tapasztalatból mondom)
4/9 anonim válasza:
Ha nem lett volna már százszor megkérdezve...
5/9 anonymousreview60 válasza:
Kérdező, az egyetemen láttam nálam tökösebb és kedvesebb, de rosszabb kiállású srácokat is párkapcsolatban olyan nővel, amilyen fele szép is megfelelt volna nekem. Benned van a hiba. Csak az a kérdés, hogy mi, és hogy amikor felismered, mit akarsz vele kezdeni.
6/9 anonim válasza:
Nem voltak "rondák, sőt" - akkor miért nem kezdeményeztél velük kapcsolatot is? Egyébként ha alkalmira találsz, akkor kapcsolatra is. Utóbbira sokkal több nő nyitottabb. Bár megjegyzem, ne a külső legyen az elsődleges.
9/9 anonim válasza:
A szep csajokkal osszejon a szex, akkor nem incel.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!