Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért fogják mindig a barátnőjük pártját, függetlenül attól, hogy kinek van igaza?
Szóval úgy általánosságban, gimisekről legyen szó. Van egy fiú és egy lány, akik párkapcsolatban vannak, de mondjuk a lány csinál valami hülyeséget, amivel mélyen megbántja a srácot. Nem beszélnek napokig, kerülik egymást a suliban is. A lány a barátnőjével/nőivel amikor beszél erről, akkor a barátnők vigasztalják, hogy nincs semmi baj, mi itt vagyunk, stb. Nem mondják egyenesen meg neki, hogy hát te hülye vagy, kérj bocsánatot, tedd jóvá, stb.
Most nézzük a fordított esetet. A srác bántja meg a lányt. Mikor a barátjával (haverjával mielőtt valaki félreérteni) beszél róla, elmondja a haverjának, hogy mi történt, erre a haverja nyíl egyenesen a szemébe mondja, hogy hát te k*b*sz*t hülye vagy, vegyél virágot, keresd meg és hozd helyre. Nem kezdi el nyugtatgatni, hogy jaj semmi baj, stb.
Mindkét eset előfordult már velem, én a srác vagyok a sztoriba. Volt már, hogy lány bántott meg, erre a barátnői az ő pártját fogták, amikor meg én voltam hülye a legjobb barátom egyenest megmondta, kaptam tőle egy gyors kis fejmosást.
Szóval ez miért van szerintetek? Hogy a lányok akkor is barátnőjük pártját fogják, ha ők is pontosan tudják, hogy nincs igaza.
Lehet picit zavaros, bocsánat érte.
En lany vagyok, es az en barataim mindig lecsesznek/ramszolnak, es en is oszinte vagyok veluk.
Szerintem annak a lanynak kamu baratai vannak, akik azt mondjak csak amit a lany akar hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!