Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokszor a legnormálisabb embereknek nincsen baratnőjük?
Figyelt kérdés
Van egy barátom aki barátságos,kedves mindenkivel,nagyon jóindulatú,magas,
sportos,jó kiálasa van és a lányoktól sem fél,még sincs barátnője??
Mi mondjuk neki,hogy kicsit néha lehetne bunkó de nem hajlandó rá,egyszerűen már azon vagyunk,hogy keresünk neki valakit,de ellenkezik,mégis mit kéne tennünk vagy hagyjúk??
Látjuk,hogy magányos de azért helyete nem tudunk egy csajt felszedni?!😀
2018. febr. 22. 16:38
1/4 anonim válasza:
Mégis miért kellene, hogy egy kicsit is bunkó legyen?? Ekkora marhaságot... Egy normális lány pont azért fogja őt választani, mert tudja mi az illem és a tisztelet.
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam. Mondták haverjaim ha nem szedek össze egy csajt akkor összehoznak a suli legcsúnyább lányával. Besz@rtam és összejöttem egy csajjal akivel 4 éve vagyok.
Így utólag "fáking" vicces ha vissza gondolok rá!:')
3/4 anonim válasza:
Sokan úgy írnak le engem,mint ahogyan te a barátodat. Én pl komoly kapcsolatot akarok,de vagy nem érettek erre a korombeliek,vagy nem akarják elkötelezni magukat,idősebbekkel,pedig az van,hogy egyetem esetleg munka miatt nem igazán lehet kapcsolatot kialakítani. Így maradok egyedül. 18/F
4/4 anonim válasza:
Azért mert kevés normális ember van unfortunately
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!