Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkednétek ettől függetlenül az ilyen fiúval?
17/L vagyok és lehetőségem lenne megismerni egy fiút, aki 19 éves, elvileg aranyos, beszédes, nem füvezik, nem cigizik, ami tökéletes, mivel eddig szerencsém volt szinte csak ilyen fiúkat megismerni. Viszont sok nővel fekszik le. De minden fiú nem? :D Szóval emiatt kéne aggódnóm, hogy ha esetleg tegyük fel jó irányba haladna a megismerkedés, és egy pár lennénk? Vagy ezeknek semmi befolyása?
Lehet butaság, de lány létemre kicsit érzékenyen érint hogy akivel együtt vagyok/leszek hatszáz nővel volt már. :D
Köszi előre a válaszokat!
Azért, mert egy barántőm munkatársa.
Hát, egy ideje beszélgetek egy másik sráccal, kb fél éve, és mindent elmesélünk egymásnak, én igazán jó barátomnak tartom. És elmeséltem neki, hogy lehet megyek randira, és erre irta hogy ő akart velem jönni. Nos, ez a srác egy másik barátnőm unokatesója, ezért rá is irtam erre a barátnőmre, hogy figyelj már, az unokatesód randira hívott. Ő egyből kiakadt, mert neki olyanokat mondd rólam, hogy .... azt akarja, de hogy azért szeret beszélgetni velem.
Szóval róla azt hittem, hogy tök más, de ő is ugyanolyan eddig, mint mindenki más, akivel találkoztam.
Talán egyszer megismerek valakit aki nem csak egy kalandot tartogat.
Köszi a válaszokat! :)
Én is úgy döntöttem, hogy találkozok majd vele, hiszen ez csak egy randi, és én rajtam múlik, hogy mit engedek meg és mit nem, megerőszakolni biztos nem fog! :D Aztán kitudja, hogy milyen lesz! :) Lehet jól sül el.
"Viszont sok nővel fekszik le. De minden fiú nem? :D"
Ne, nem minden fiú. Köszi az általánosítást. Ez egy előnytelen tulajdonság, én pl. nem vagyok ilyen.
Idáig nem adnám le a szintet! Keress egy olyan fiút, aki rendelkezik erkölccsel is.
Ha véletlenül összejönnél vele, egy ilyen már a kövtkező napon meg akarna dugni.. Az ilyen emberek,akik minden mozgó lányt megdugnak, azok nem fognak nagy kegyesen várni rád egy kapcsolatban. Ha buta pi.csa vagy (reméljük,hogy nem), akkor bedőlsz neki és hamar odaadod magad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!