Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal lányok szeretik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányok szeretik az idősebb pasikat?

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés tegnapelőtt fordítva, az ihletett meg. :)

2020. dec. 22. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Én igen
2020. dec. 22. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Nem. A fiatal lányok talán max 5-7 év korkülönbségig mennek el kivéve a qrvás lányok ami tényleg ritka. 20 év feletti lányok a merészebbek már ebben és nem félnek a 10 év feletti korkülönbségtől. Én ezeket tapasztalom. A tini lányok folyton a korom miatt utasítanak el, de tudom hogy a húszon éves lányok simán álmodoznak a negyven feletti pasikról is, ha úgy van.
2020. dec. 22. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Mégis hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni mert élből elutasitanának hogy nem cukor hogy a vén kecske nyalogassa !
2020. dec. 22. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

attol fugg milyen, nekem peldaul nagyon bejonne egy Tom Hiddleston fele pasi. aki kedves, ertelmes meg vicces, de azert megis eleg ferfias:) szoval igen, van hogy bejonnek, csak nyilvan tobb dologtol is fugg

18/l

2020. dec. 22. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Bankszamlajukat
2020. dec. 25. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Szeretik őket főleg ha apakomplexusuk van. Akkor általában sikerül egy párszor megfarkalni a csajt.

Legalábbis így hallottam.

2020. dec. 25. 01:39
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Én személy szerint igen. Eddig még nem volt egy pasim sem, mert mindenki aki körbe vett gyerekes volt. Aki meg bejött volna (mert értelmes volt) annak meg én nem kellettem, mert vagy volt valakije vagy egyszerűen csak nem tetszettem neki. Szóval a kör bezárult.

Szóval azért lenne jó egy idősebb férfi mert ő értelmes, jobb esetben már kitombolta magát és készen áll a családalapításra.

2020. dec. 26. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!