Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok miért szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok miért szeretitek az idősebb pasikat?

Figyelt kérdés
Gondolok a 30as korosztályra pasiknál.
2015. okt. 21. 10:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
és milyen fiatal lányokra korilag ?
2015. okt. 21. 10:56
 2/25 A kérdező kommentje:
18-19től
2015. okt. 21. 10:57
 3/25 anonim ***** válasza:
88%

- mert felnőttek

- mert felnőtt nőként kezelik a partnert

- mert minőségi randit csinálnak

- mert mellettük a nő is okos és felnőtt tud lenni (még ha nem is az)

- mert tuti dominánsabb, erősebb

- mert van lakása/élete

- mert tapasztalt az élet sok terén (köztük szex és romantika)

(nem vagyok lány, nem kérek privátot)

2015. okt. 21. 11:04
 4/25 anonim ***** válasza:
66%

Érettebb felfogásúak, tapasztaltabbak és a legtöbb lány szereti ha a partnere/barátja idősebb, mint ő.

Ráadásul sok korunkbeli fiú (tisztelet a kivételnek) nem szeretne komoly kapcsolatot, vagy nem tervez tartósabban. Nem tudja hova megy tovább tanulni, mit akar csinálni, aztán így nem tervez a jövőre egy barátnővel. Természetesen az idősebbek közül se igaz mindenkire, amit írtam.

Én speciel 25-6 évesnél idősebbel nem ismerkednék nagyon :) 19/l

2015. okt. 21. 11:05
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

En mindig is kicsit erettebben gondolkoztam. Szoval a velem egykoruek vagy picit idosebbek sosem johettek szoba.

Nekem kellett hogy valakivel komolyan beszeljek. Engem nagxon vonz a 30+ korosztaly. Akar alkalmira akar hosszutavon. Dominansak. Tudjak mit akarnak az agyban es az eletben is. Vannak celjaik. Gondjaik. Nem hisztiznek ha mas ferfival lat meg sz utcan beszelgetni. Komolyak. Oda figyelnek a nore. Ertekesnek latjak. Egy randi tenyleg randi naluk.

2015. okt. 21. 11:08
 6/25 anonim ***** válasza:
18%

miért a 18-19 éves lányok már tudják előre hogy : "Hát én szeretnék egy ügyvédi állást, kettő gyereket és egy házat valahol a III. és a IV. kerület környékén."

Nem hinném : D. Ők is azzal vannak elfoglalva mint egy átlag fiatal felnőtt. Szórakozni akarnak.

22/F

2015. okt. 21. 11:08
 7/25 anonim ***** válasza:
31%

Bírom ezeket a kérdéseket. Általában olyan fiatal fiúk/férfiak teszik fel, akik valamiért a velük egykorú lányok iránt érdeklődnek. Nem értelek titeket fiúk. Ha 20 éves vagyok, akkor miért pont a 19-21 éves lányokkal akarsz ismerkedni? Ha tudod ráadásul, hogy a lányok az idősebbekhez vonzódnak, 20 évesen miért nem mondjuk a 16-19 éves lányoknál próbálkozol?

A 2. egyébként jól leírta a dolgot nagyjából és a 3. is okosakat tett hozzá, úgyhogy ezekhez nincs mit hozzáfűznöm.

Részemről a 35 év a felső elméleti határ. A párom 29 éves.

21/L

2015. okt. 21. 11:12
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
2. és 3. helyett 3. és 4.
2015. okt. 21. 11:12
 9/25 aladar12 ***** válasza:
20%

'mert sok pénzük van és darab húsként kezelnek. ja meg mert szeretném apuval is kipróbálni, de az nem elfogadott."

19l

amúgy elolvastam a kommenteket. cuki, hogy azt hiszitek, hogy a fiúknak nincsenek tervei és a lányoknak vannak. meg, hogy a lanyok érettebbek. jó vicc.

a 7.-nek meg üzenném, hogy a 16 éves korosztállyal nem lehet értelmesen beszélgetni (tisztelet a kivételnek) és az én k.urva anyám, hogy olyan közegben mozgok nap mint nap ahol csak saját korosztályommal találkozok.

amúgy az a férfi (ahogy ti neveznétek), aki fiatal lányokat hajkurászik, pont annak az ellentéte, mint "amit ti akartok".

2015. okt. 21. 11:44
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Azert mert tobbsegeben nem annyira bulizosak, nagyobb esely van ra hogy komolyabban is terveznek,es imponal az elettapasztalata. Komolyabban vesz,figyelmesebb altalaban. Engem valahogy kulsore sem fognak meg a velem egyidos fiuk. 18/L
2015. okt. 21. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!