Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok miért szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok miért szeretitek az idősebb pasikat?

Figyelt kérdés
Gondolok a 30as korosztályra pasiknál.
2015. okt. 21. 10:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
18 vagyok akkor én most keressek egy 14 évest hogy neki is jó legyen vagy várjak 10 évet? Taps
2015. okt. 21. 12:28
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

11:

Ha 18 éves vagy, akkor a legtöbb esélyed a 14-17 éves lányoknál lehet. Nekik tetszel a leginkább és náluk érheted el a legnagyobb sikereidet.

Mi ezzel a baj?

2015. okt. 21. 12:39
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

Mert sokkal érettebbek és tisztelettudóbbak, mint a fiatalok. Persze ez általánosítás, de többségében igaz.

A fiatal fiúk annyira gyerekesek, hogy az hihetetlen. Két értelmes szót alig lehet mondani, míg egy 30as pasi, akivel beszélek, kissé már "bölcsebb" De a mai fiúk nem is akarnak bölcsebbek lenni, tiszta gáz szinte az összes.

Én fantasztikus 30assal vagyok együtt. :) És nem ő az első, akivel beszélek, szóval én a saját tapasztalataimat írom le. :)

22/L

2015. okt. 21. 13:15
 14/25 anonim ***** válasza:
35%

Pont ilyen válaszokra számítottam. A kislányok nagy része érettebbnek hiszi magát. Miért is nem akar egy tizenéves srác komoly kapcsolatot? Véletlenül sem azért mert a csajok nagy része úgy viselkedik mint egy szakadt r..banc, úgy vedel mint egy 40 éves alkesz és felháborodik a a szexpartnerei számáról kérdezik őket. Meg aztán 17 évesen esküvőt tervezzen az ember? Ekkor kell élni nem 30 évesen. A csajok pont erre hivatkozva dugnak össze vissza. Tanulás és célok. Nagy részük kis.ggel valami kamu büfészakot amibe persze nem veszik majd hasznát, de nem is akarják mert Szerintük csöcsvillantással Úgyis megoldható minden.

A pénzt azt persze szeretik, de megdolgozni érte már nem. Ezért rámásznak az idősebb faszira, higy beletegyék a p...csájukat a készbe mert az ügye jár Nekik. A poén az, hogy majd 35 felett lehazudják az életkorukat és önmagukkal is el akarják hitetni, hogy még mindig 17 évesek.

Az a pasi aki 30 évesen is 18 éves kislányokra hajt egy Balf...sz mert egy korabeli nőt úgyse tudna megtartani. Egy taknyost meg könnyű behülyíteni olyan dolgokkal amik természetesek ebben a korban.

2015. okt. 21. 13:45
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

14:

Szerinted a sikeres, jól kinéző, stb. 30 körüli férfi egy vele egykorú nővel akarnak családot, gyerekeket?

Te hol élsz? Szüleid, nagyszüleid közt mennyi a korkülönbség? Apukám 29 volt, mikor elvette a 21 éves anyukám. Nagyszüleim közt 8 és 11 év a különbség a papák javára.

Én szintén kb 25-35 éves férfit tudok magam mellé elképzelni családalapításra a következő 5 évben (most 21 vagyok). A 28-35 éves férfiak azért keresik a 18-25 éves nőket, mert őket tartják vonzóbbnak a korukbeli nők helyett.

Ráadásul az a 27-28 körüli vagy feletti nő sem sok jót mondhat el magáról, aki abban a korban még nem tudott megállapodni.

2015. okt. 21. 13:58
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
A válaszolók figyelmét felhívnám, a kérdés nem az volt, hogy ki kivel van együtt. Én is dicsekedhetnék, de minek, főleg névtelenül, még szánalmas is.
2015. okt. 21. 14:16
 17/25 anonim ***** válasza:
29%

15

Apám 28 volt amikor elvette a 26 éves anyámat. Az apai nagyszüleim egyidősek voltak, az anyai nagyapám 3 évvel volt idősebb nagyanyámnál és 18-21 évesen házasodtak össze. Anyai nagyanyám apja két évvel volt fiatalabb a dédanyámnál, de a dédfeberáció többi tagjai is kortársak voltak. Szóval nem tudom mit akarsz ebből kihozni mert attól, hogy 100-200 éve tizenéves kislányokat hozzáadták amecy apjuk korabeli vén f...szhoz nem jelent semmit.

Meg mi az, hogyha egy 28 körüli nő nem állapodott meg az nem sok jót jelent? Te hülye vagy? Nem tudom feltűnt-e de a családalapítás kitolódott pár évvel. Egy 35 éves férfinak nem a családalapítás az első gondolata ha egy 18 évesnél próbálkozik.

2015. okt. 21. 14:21
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

17: Egy nő biológiailag, genetikailag, korban kb 18-25 évesen van a legegészségesebb korban ahhoz, hogy gyereket szüljön. Szomorú hogy kitolódott a dolog, ebben neked van teljesen igazad!

Egy nőről sok rosszat mond, ha a húszas éveit bulizással, "karrierkedéssel" és "kiéléssel" tölti.

Nem tudom hallottál-e erről a felmérésről: Ha egy nő szűzen megy férjhez, akkor 20% az esélye a válásnak. Ha egy nő úgy megy férjhez, hogy legalább 15 partner volt az életében, akkor 80% a válás esélye.

"Egy 35 éves férfinak nem a családalapítás az első gondolata ha egy 18 évesnél próbálkozik."

Ne told ki maxra a korhatárt. Beszéljünk mondjuk egy 28 éves férfiről egy 18 évessel. Vagy egy 32 évessel egy 22 évessel. 35 évesnél egy 25 évessel. De. Én pont azt veszem észre, hogy a 28-35 körüli férfiak a velük egykorú nőket használják főleg csak szexre és a 18-25-ös nők azok, akikkel komolyat is el tudnak képzelni.

2015. okt. 21. 14:30
 19/25 PearlDiver ***** válasza:
84%

Szerintem mindenféle életkorban vannak komolyan vehető férfiak és nők, valamint idióták is. Persze korosztályonként eltér, hogy mi számít komolyan vehetőnek.

A lányok szerintem azért buknak gyakran idősebb férfiakra, mert ő instant biztonságérzetet tud adni nekik a bejáratott egzisztenciájával. De ez nem jelenti, hogy egy huszonéves férfi, aki esetleg még tanul, vagy pályakezdő, ne lehetne ugyanolyan jó, vagy jobb társ. Csak még nem tart ott, hogy pl zsebből finanszírozzon egy esküvőt. Egy kapcsolatban pedig nem az kéne hogy számítson, hogy ki mit ért már el, hanem hogy együtt mi mindenre vagyunk képesek.

Ugyanakkor nem lehet egy rossz szavam sem azokról, akik idősebb férfit keresnek, mindenki a saját boldogságáért felelős és a saját útját kell hogy végigjárja. Vagy bejön és jó kapcsolat lesz belőle, vagy nem és akkor majd levonja a tanulságot.

Az sem utolsó szempont, hogy ha egy érzelmileg éretlen de nagyravágyó 18 éves lány jön össze egy harmincas férfival, az nem sokban más mintha egy érzelmileg érett lányt párosítanánk egy vele egyidős éretlen sráccal.

2015. okt. 21. 14:32
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

Ne értsük félre, nem az a lényeg, hogy lányok érettebbek e.

Itt az a lényeg, hogy egy érett felnőtt mellett te is az lehetsz (legalább is úgy tehetsz). És ők ezt az érzést megadják. Még meg is dicsérnek, hogy mennyire érett vagy. És ez jól esik. Ez mindenkinek jól esik.

Elég csúnya megállapítás, de azért ezt így 30 éves fejjel megtanultam:

egy tinédzser "kislányt" hihetetlenül egyszerű elcsábítani. Csak néhány szép mondatot kell mondani, erényesnek és magabiztosnak kell lenni, 1-2 gesztussal levenni a lábáról őket és emellett felnőtt programokra is meghívhatod.

Erre képes egy tini srác is, de a legtöbben be vannak rezelve, tapasztalatlanok, nem tudják még hogy jobbra vagy balra menjenek.

Plusz emlékszem nálunk is suliban az ilyen lányok megállás nélkül rajoltak, hogy az ő barátjuk már 30 éves és múltkor elvitte őket a kocsijukkal egy menő étterembe és megmondta, hogy milyen érettek a korukhoz képest és életükben nem szexeltek még ilyen szenvedélyesen.

Na kb ennyi.

Nem nagy szám, a lányokat könnyű dolgokra rávenni, csak beszélőke kell.

2015. okt. 21. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!