Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat vesztett egy fiú ha nem volt még barátnője és szűz is még 22 évesen?
“sok rossztól is megkíméltem magam”
Ez már az életben sem helytálló hozzáállás
ha az egész életedet leéled szűzen és kapcsolat nélkül, akkor igen.
amúgy szerintem annyira nem. középiskolás korban amúgy is egy csomó mindent elég macerás megoldani. fiatal, független felnőttként sokkal inkább örömökben, élményekben gazdagabb egy párkapcsolat.
én is szűz voltam ennyi idősen és még az első barátnőn sem voltam túl, és alapvetően egyetlen dolgot sajnálok, hogy 16-20 éves korom között túl sokat búslakodtam emiatt.
Ha neked ez 22 évesen fordult meg, én mit írjak/mondjak erre?
19 éves vagyok, mégis egyik fülemen be, másikon ki ment nem egyszer, hogy biztos leszbikus vagyok, halvérű vagyok, nincs libidón, egyedül halok meg, és sok idegentől felajánlás neten keresztül, de volt aki istennel meg a Bibliából hülye idézetekkel jött nekem, mintha hívő lennék aki egyszer beleolvasott abba a könyvbe. Más valaki kvázi zaklatni kezdett itt, a gyakorin, hogy igenis (akkor voltam 17 vagy 18) szexelnem kell, itt van már az ideje, sok mindenről maradok le, és nem tudom miről beszélek...
Tehát kvázi én már a "nyugdíjat várom", amiért 19 évesen még szűz vagyok és párom se volt.
19/l
Nem tudom, remélem 22 éves koromra azért találok valamit, vagy szerzek valamilyen tapasztalatot, mert szerintem huszonéves srácként a szüzesség r-ohadt nagy hátrány.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!