Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már 20 felett van és még szűz, vagy nem volt barátja/barátnője akkor ő vele mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Én fiúként ebben a helyzetben vagyok. Körülöttem mindenkinek van valakije.2020. jan. 9. 13:54
1/11 anonim válasza:
Gondolom az, hogy nincs barátja/barátnője
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2020. jan. 9. 13:56
3/11 anonim válasza:
Nem hajtják elég erősen az ösztönei, hogy szerezzen barátnőt. Tudod van az a mondás, hogy aki keres, az talál.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ha logikusan végiggondolod akkor rájössz mi a gond ha gondolod beszélhetünk róla.
5/11 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, de ennek tényleg számtalan oka lehet. Hogy az esetedben mi, az ennyiből nem derül ki.
6/11 anonim válasza:
Az internet előtt várja a csodát és a gyakorin irogat ki buta kérdéseket. 30 evesen pedig okolja a nőket az elcseszett fiatalsága miatt, hogy anyagiasak, lotyók, lusták.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is a külső. Nekem pl olyan gondom volt, hogy sokkal fiatalabbnak tűnök a koromnál (most 40 vagyok, kinézek kb 30nak) 18 évesen elhívtam egy csajt randizni, azzal koptatott le, hogy ő nem pedofil. Ne ettől teljesen befordultam, meggyőződésem lett, hogy nekem aztán esélyem nincs. És hát valljuk be nem is volt, ilyen korban a csajoknak nem kisfiúk kellenek.
Nagyjából a 20as éveim közepére szedtem össze annyira magam, hogy újra mertem aktívan próbálkozni, illetve ekkor már kicsit férfiasabb külsőm is volt, és ezúttal már sikerült is.
9/11 anonim válasza:
Két eset lehetséges: vagy nem találtad meg még az ideális partnert. A másik, hogy ha ffi vagy akkor nem próbálkozol eleget! Mondom próbálkozol... - effektíve, kezdeményezően, nem tartva attól, hogy elutasítanak (és akkor mi van, majd jön a következő aki nem fog). A sült galamb nem reppen sosem magától az ember szájába, tenni is kell érte.
10/11 anonim válasza:
Lehet nem ismerkedel, csak várod, hogy a Nagy Ő rádtörje otthon az ajtót. Körül kell nézni baráti társaságban, egyetemi/munkahelyi közegben, kiben van meg a potenciál, aztán ha nem akad senki, járj el pl. bulizni. De a társkereső sem zsákutca, egyik ismerősömnek onnan van már egy lassan 6 éve tartó, példaértékű kapcsolata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!