Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki még huszon évesen is szűz akkor mi lehet a gond vele?
Olyanokra fiúkra gondolok akik szeretnének már szexelni, csak nem találnak senkit, fizetősön kívül.
Mi a leggyakoribb oka ennek?
Hány éves kor felett esélytelen hogy valaki elveszítse?(prostin kívül)
Azt hiszem ez egyértelmű. Önbizalomhiány és teljesen antiszociális viselkedés.
Nem hiszem, hogy létezne annyira szánalmasan ronda, gügye, fogyatékos ember, aki ne találna magának legalább 1 lányt, ha ez a két dolog stimmelne.
Persze itt jön az ördögi kör. Hogyan legyen önbizalma valakinek, ha pontosan a hiánya miatt sikertelen és a siker hoz önbizalmat? Na? Nehéz kérdés, igen.
Ez a belső tulajdonság , kisugárzás.
Egyszerűen nem tudsz vele mit csinálni. Aki azt mondja ezt meg azt változtasd blablabla, hülyeség. Van akinek nem adatik ez meg. Hogy mi lehet az rejtély...
Szerintem ha kb 30-ig nem sikerül akkor teljesen esélytelen. De igazából ha 22-25-ig nem csúszik be még egy véletlen se akkor valószinű ez az érthetetlen taszitás áll fent.
Én egy ilyen fiú vagyok es teljesen adom #1-es "Önbizalomhiány és teljesen antiszociális viselkedés." valaszát. Ha meg tudnám szamolni, hogy hányszor sikerülhetett volna, de nem......
Az, hogy milyen kor felett esélytelen? Én már beletörődtem. Szóval várom a varázsló életem.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!