Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már 20 felett van és még szűz, vagy nem volt barátja/barátnője akkor ő vele mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Én fiúként ebben a helyzetben vagyok. Körülöttem mindenkinek van valakije.2020. jan. 9. 13:54
11/11 anonim válasza:
Magambol kiindulva, a kulso. Eleinte meg csak-csak probalkoztam, de mar tudom, h eselytelen barmi fele kapcsolat is koztem es egy ferfi kozt:D erre rajon, az onbizalomhiany, es az "allapotom" miatti szorongas, hiszen ertem en, nem voltam meg ferfival, ez nem gaz masok szerint, de szerintem az, foleg hogy meg csokolozni se.. Es ez az egesz nagy nagy rakas szh.r ranyomja a belyeget a dologra,a kedvemre, es felek. Azota mar lett volna valaki, de felek tole, es ezt az egeszet bevallani neki, meg talalkozni is felek, mert tudom hogy ugy se tetszenek neki, igy lemondtam rola:) 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!