Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 27 éves koráig szűz volt, nem volt barátnője, de talpra tudott állni ebből az álapotból?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?2020. jan. 13. 12:53
1/3 anonim válasza:
Van. Úgy, hogy nem akarta görcsösen, elsősorban elfogadta önmagát, és így közösségben is tudta önmagát adni. Ezzel a kisugárzása is megváltozott, pozitív irányba. Biztos van ilyen.
2/3 anonim válasza:
Vannak bőven ilyenek,csak nem reklámozzák magukat.
3/3 anonim válasza:
Prostikhoz jártam!!!!!!
Önbizalmat szereztem!!!!
Barátnőt is sikerült!
Rájöttem, hogy a qrvázással több pénzem megmarad, míg a barátnőzés az anyagiak mellett lelkileg is full leélt!
Azóta már csak qrvázom!!!!!!!!!
4 év alatt félre is tettem 6 millát! Jó nem sok, de basszus ez is nagy szó!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!