Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még más is aki ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még más is aki ebben a korban szűz?

Figyelt kérdés

Mennyire normális az hogy valaki 22 évesen is szűz?

Szerintem még egy ideig az leszek, de az is lehet hogy örökre. Valamiért nagyon nem megy az ismerkedés a lányokkal.

Van is van így ennyi idősen?

2020. jan. 10. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Gyökér vagy.
2020. jan. 10. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Van. 39/szűz/impotens.
2020. jan. 10. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
14%
16 után gaznak számít a fiúknál.
2020. jan. 10. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én 23 évesen veszítettem el, és köszönöm, most így 34 évesen nagyon is kielégítő a szexuális életem, és merem állítani, több dolgot kipróbáltam mint a legtöbb ember.

Egyszerűen csak vártam és nem akartam bárkivel lefeküdni. Ezért kihagytam néhány kalandot, olyan lányokkal, akik nem jöttek be nekem, de lehetett volna valami és vártam egy olyan lányt, akibe tényleg szerelmes voltam. És 23 évesen találtam meg.

2020. jan. 10. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok.

22/L

(Privátokat NEM kérek)

2020. jan. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!