Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából én nem értem ezt. Sokáig én is úgy gondoltam hogy gáz szűznek lenni. 20 évesen vesztettem el, de csak alkalmi volt, azóta volt több alkamim, de barátnőm nem volt még. Szóval mostmeg azt érzem gáznak, hogy mindjárt 22 vagyok, de nem volt még barátnőm.
Igazából attól hogy szexelsz nem leszel sokkal előrébb szerintem.
21f
Gáz vagy nem gaz ,hazudni sokkal gazabb. És valoszinuleg eszrevenne a csaj ha hazudnal neki
19/L
Akkor neked könnyebb a helyzeted, azt is mondhatod, hogy csak egy csajjal voltál eddig 1x . De bizonyos életkor felett azért, gáz, egy pasi nem szexelt, a gátlásosság csak egy dolog. Mindegy. Szóval te akár be se kell, hogy valld .
Mondjuk, ha komoly kapcsinak néz ki a csajjal, nem csak megszabadulni akarsz a szüzességedtől, esetleg el is mondhatod neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!