Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja egy prosti, hogy szűz fiúkat nem fogad?
Ezért mert mint te is idétlen vagy.
Ha nem az lennél akkor megkérdeznéd tőle.
Mert nincs kedve félős, gyerekes felnőttekkel nyüglődni
Hozzáteszem sokkal korrektebb ez, ha kiírják nem vállalnak szűzeket, mintha fogadnának és látnád rajtuk a flegmaságot, vagy hogy mekkora egy pancsernek néz
Nem mindenkit kötelező vállalni egy prostinak.
Szokták mondani, hogy mindent, de nem mindenkivel
Van olyan aki meg kiirja fogad kezdőket
Van választék bőven keress
Azért mert prosti nem jelenti azt ,hogy mindent meg tehetsz vel3 még mindenkit fogadnia kell mert fizetnek érte ...
Lehet pl az ujjazást em szereti vagy nem akar fertőzést a köröm alatti dzsuvától . .
Az Ő teste ,hogy van megszabni mit vállal és mit nem vállal . És ezt a kuncsaftoknak be kell tartani..
Pl szűz pasik ha elsülnek idő előtt akkor nem akarnak fizetni meg alkudni akarnak egyik lánynak se jön jól. Illetve előfordul h hős szerelmes lesz kuncsaftból zaklató lesz. Ez se kell a lányoknak
26N
Tudoom, hogy mert prosti nem tehetek mindent meg vele.
Hidd el én becsülöm a prosti nőket is.
Bár prostiként, hiába dolgozik az ember lelkiismeretesen, akkor is lenézett szakma lesz.
Ha az ujj alatti piszok lenne az ok, akkor azt leírná szerintem.
Az hogy nem élvezetből csinálja, hogy függ azzal össze, hogy nem szeret bajlódni a kezdőkkel?
Hát előre el kell kérni azt a pénzt amit, és nem kell hagyni alkudozni.
Az hogy az emberek többsége lenézi a prostikat, az nem jelenti azt, hogy én is lenézem...
Ez a szakma ezzel jár... Hiába csinálja az ember tisztán és becsületesen, akkor is ezzel fog járni. Ha lenne pénzem, én is a prostiknak adnám.
De mivel nincsen nekem is el kellene mennem hímprostinak, hogy nőprostinak adjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!