Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok szeretik a szűz fiúkat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik a szűz fiúkat?

Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem szeretik és ne is reménykedj :D

26/F

2019. jún. 6. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányok inkább szeretnek valakit azzal együtt is hogy szuz:)
2019. jún. 6. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi extra gondolatom nincs ezzel kapcsolatban. Maga az ember érdekel, nem az, hogy szűz-e vagy sem. Volt már szűz barátom és meg kell hagyni elég szorgalmas volt.

A lányok szerintem azt a rengeteg feszengést és komplexust érzik meg inkább, és az taszítja őket.

2019. jún. 7. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen.

21L

2019. jún. 7. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltak érdekes fantáziáim egy időben ilyen sracokról, de elmúltak. Nem is bánom. :)
2019. jún. 7. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Nekem volt egy komoly kapcsolatom, mondhatni vele vesztettem el 18 évesen. Rövid ideig tartott, szerettem nagyon, szerelmes voltam a lányba. Én vidéki vagyok ő Bpi volt, hetente több napra feljártam hozzá.

Idősebb volt a lány nálam 2 évvel, de nem is érdekelt. Nem volt baja vele hogy szűz voltam (ő már nem volt), igyekeztem csak a kedvében járni és nem tudom hogy a szüzesség, vagy a szerelem miatt (inkább is-is), nem is érdekelt azon kívül semmi, hogy neki jó legyen (a szex is, de minden más is). Sokat dicsért is, de végül összejött egy munkatársával akivel kb egész nap kettesben dolgozott 12 órákat és folyamatosan nyomult rá.

Addig amig ő nem jött az életembe, de úgy utána sem hogy szakítottunk nem foglalkoztam nőkkel, nem kerestem szexet, de nem azért mert pancser lennék, egyszerűen csak nem egy használati cikk vagyok, akit bárki használhat.

Természetem is olyan hogy kedves, előzékeny vagyok, amit sokan flörtként értelmeznek és látom, hogy kaphatóak a nők, eszes is vagyok, levennék a lábáról szinte bárkit, de nem érdekelnek ők sem szexre.

Majd ha megtalálom az igazit, akivel összekapcsolom az életem akkor majd folytatom dolgot, addig vigyázok magamra! ;)

23/F

2019. jún. 7. 02:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem
2019. jún. 7. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!