Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan lányok, akik jobban szeretik kiverni, mint pl. szopni?

Figyelt kérdés

Momdta vki hogy ő szopni egyáltalán nem szeret, viszont imádja kiverni! :O Meglepődtem! :O

Ez tényleg igaz lehet? Sok lány van így ezzel? Privát is jöhet. Meglepő számomra a dolog...

2018. jan. 27. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aha vannak
2018. jan. 27. 10:25
 2/7 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Jah! Szeretik látni a vulkánkitörést. :-)
2018. jan. 27. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan vagyok. Nem értem mi ezen az olyan meglepô ha valaki nem szeretne orálozni... különbözôek vagyunk
2018. jan. 27. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
En jobban szeretek sz.pni mint kiverni.. mindenki mas..:D
2018. jan. 27. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy szeretem mindkettőt, felváltva. Vannak ilyenek is,olyanok is.

A fenti eseten mi a meglepő?

2018. jan. 27. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán vannak ilyen lányok. Van aki finnyásabb, van aki nem. Barátnom simán orálozik, de van, amikor egyszeruen nincs kedve hozzá. Olyankor jobb nem is eroltetnem neki. De kiverni simán kiveri.

SOk noben az orál fura, undorito és úgy veszik, hogy gyomor kell hozzá bekapni egy farkat a szájukba.

2018. jan. 27. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
En jobban szeretem kiverni de az orál se rossz
2018. jan. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!