Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szájhős férfiak valóban rosszak az ágyban?
A kutyák között is a kistestüek ugatósak, körbe ugrálják az embert csaholva, de nem harapják meg.
Ha egy kaukàzusi juhász ami ritkán ugat, megtàmad azt nem éled túl.
Igen, voltam ilyen szájhőssel hogy neki mekkora és renegett minden nő olyan orgazmust okozott, es egy szexisten.
A valósàg: kb 12-14 cm volt, alig állt fel, előjáték nélkül berakta, ész nèlkül döfködött majd 1 perc alatt elélvezett.
És még volt pofàja megkérdezni hogy : Ugye milyen jó volt? HÁT EGYÁLTALÁN NEM. NULLA VOLT.
Ismertem ilyen nagyszájú srácot, volt egy nagy méretű farok alatta és minden nőt meg akart dugni. Elég sokat sikerült is neki ágyba vinni, de nem zengtek ódákat róla a partnerei utána, sőt.
A férjem csendes és visszahúzódó típus, de már első alkalommal úgy megdugott, hogy alig tudtam lábra állni utána és a mai napig az én élvezetem az első nála.
Ahogy mondják jó bornak nem kell cégér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!