Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tegyek, hogy a barátnőm elélvezzen?? 25/F
Megismerkedtem egy 10/10es csajjal és nagyon egymásra találtunk. Pár hete kezdtük el felfedezni egymás testét, de ő még sajnos egyszer sem ért a csúcsra. Elmondása szerint neki még senkivel sem sikerült. Szeretném, ha én lehetnék neki az első, akivel sikerül. Van valami tippetek, trükkötök?
Előre is nagyon köszi a választ! 25/F
Én azért megkérdezném, hogy amikor magának csinálja, hol a jó?
Vagy csikló vagy a G pont lesz a nyerő, de ezt akkor is kérdezheted amikor éppen ujjazod, különben nem fogod megtudni sosem.
Az elején szerintem az a legjobb technika ha magának csinálni pl lovaglóban, akkor azért elég jól látod hogy mit hogyan.
Nyalás+ujjazás kombó is jól tud lenni.
+ kérdezgesd közben, de ez alap gondolom
19/N
Szerintem 9-esnek van igaza.
Szerintem ne legyen elvárás, hogy orgazmusa legyen, mert még a vége az lesz, hogy hazudni fog neked eztán. Vannak nők, akik soha életükben nem mennek el szextől. 10/10-es csajok is. Attól még lehet fantasztikus a szex. Ha elvárás az orgazmus csak parákat szülsz.
Persze minden hozzászólónak igaza van. Beszélgess vele! Próbálkozz ujjazással, ha a farkaddal nem megy.. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!