Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elélvezzen a barátnőm ha ujjazom?
A úgy szoktam csinálni, hogy a hátára fektetem, a bal kezem két ujját tenyérrel fölfelé dugom be, a hüvelyujjamat pedig a csiklójára. Úgy nyalom és ujjazom, hogy valamelyik biztosan mindig érje őt. A puncijában lévő két ujjam lassabban, de ki be járjon és inkább simogassa belülről.
Ha kellőképp benedvesedett és közeledik a csúcs, a középső ujjamat finoman a popsijába dugom.
Fontos, hogy azt az ujjamat nem ki-be húzom, hanem mikor bent van, finoman, kifelé húzó mozdulattal csak megfeszítem a popsiját és közben nyelvezem a csiklóján.
Elég durvát tud élvezni, ami közben még nyelvezni kell kb. 5-8 mp-ig, de utána tilos, mert rossz lehet neki.
Onnantól csak "betakarom", fogom a csiklóját a hüvelykujjammal, a másik kezemmel meg simogatom, amíg le nem nyugszik a teste.
Fontos, hogy utána nem hagyd ott, hanem feküdj mellé. Ilyenkor alakul ki a kötődés, ami jó alap a következő orgazmusához.
Tanuld ki a szakmát, és légy türelmes!
A 20 perc nem feltétlen elég! (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!