Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamivel másabb nagyseggű nővel szexelni mint normál mérettel rendelkezővel? Akár anál akár normál? Sokan mondják hogy latin meg nagy fenekű brazil csajok az igaziak.
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 23:41
1/7 anonim válasza:
Szexben mindenkivel mas alapba.
Az nem a fenéktől függ.
3/7 anonim válasza:
Nehezen férsz hozzá ha nagy a segge. Meg lötyög a háj
4/7 anonim válasza:
Valószínű hogy nem minden pózban fog menni a dolog, főleg ha nem elég hosszú a cerka. Meg kell találni a megfelelő pózt.
5/7 anonim válasza:
az én popsim nagy és a fárom szereti dugni. igaz van is mivel
46/n
6/7 anonim válasza:
Persze hogy más. Mondjuk én szeretem a vékony lányokat is, de akin van mit fogni azt valamivel jobban. Nekem az a tapasztalatom hogy a vékonyakon meglepődtem, mert azt hittem hogy szűk lesz, de nem volt az, a husibbaknál meg arra számítottam hogy tág lesz, de többsége ponthogy meglepően szűk volt.
7/7 anonim válasza:
Egyik lánynak nagyon jó feneke volt és más volt azért úgy a kutya póz. Jó látvány és érzés ahogy kicsit nekiütődik a feneke az alhasadnak közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!