Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Katonafeleségként nehezebb...

Katonafeleségként nehezebb babát vállalni, mint egy normál időbeosztású munkával rendelkező férjjel?

Figyelt kérdés
Rendszeresen jár a határra, gyakorlatokra, 24órás szolgálatok, stb. Terhesen, pici babával hetekre egyedül maradni nem lenne a legjobb, dolgozni pedig nem tudnék visszamenni, mert 6-ra járok, bölcsi, ovi pedig 7-kor nyit. Ezt mások hogy oldják meg?
2020. febr. 29. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
En kifejezetten elvezem, bar a ferjem nem hianyzik hetekig. 3 napot itthon van, ilyenkor o mos, foz, foglalkozik a babaval, mig en elmegyek kikapcsolodni egy-egy orat, vasarolgatok, setalok, ilyesmi. Amikor szolgalatos, akkor kettesben vagyunk a gyerekkel, ennek is van jo oldala :) Terhesen ilyenkor hazamentem a szuleimhez, ha no egy kicsit, ismet igy lesz :)
2020. febr. 29. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hivatásos feleség vagyok, harmadik gyerekünk várjuk. Vezényelték már el hetekre, de azért ő neki elég kiszámítható a beosztása. Ha talpraesett vagy és nem anyámasszonykatonája, akkor nincs lehetetlen. 😊 semmivel nem másabb így nevelni, csak több feladat hárul rád egy kicsivel amit más család megoszt. De millió meg egy egyedülàlló szülő is megoldja, így igazából mindegy katona vagy sem a férjed.
2020. márc. 1. 07:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Akármilyen talpraesett vagyok, nem tudnám 7-re elvinni a bölcsibe, ha én 6-tól dolgozok. Más munkahelyet nem nagyon találnék, megélni meg csak meg kell valamiből. Amúgy én is voltam már a szüleimnél, amikor ő 5 hétig nem volt itthon, egyből mindenki azt pletykálta, hogy szétmentünk.
2020. márc. 1. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
A katonafeleségek nagy többsége megvan csalva, ez a tapasztalat a barátnőim közt
2020. márc. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!