Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igenis számít a méret. Miért mondják sokan az ellenkezőjét?
Volt már azért jó pár nővel dolgom és bevallotta végül egytől egyig, hogy igenis számít a méret. Az ellenkezőjét leginkább a kisméretű férfiak miatt találták ki, hogy kevésbé érezzék magukat rosszul.
Valamivel átlag fölött vagyok, ezért gondolom, hogy nekem be merték vallani, hogy ez sokkal jobb élmény volt. A másik dolog, hogy nincs okom sem a való életben, sem itt kamuzni. Kb 17-18 cm-el rendelkezem, rendre nagyobbnak tippelték a partnereim.
Gondolkodtam rajta, hogy miért - és alapvetően az lehet, hogy kb mindenki megtoldja "önbevalláson alapulva" a saját méretét, ezért a 14-15 cm-es férfiakra gondolják a nők azt, hogy 17 körül vannak. Míg ha látnak egy valódi 17est, akkor 19-20nak gondolják.
Nyilván vannak kisebb hüvelyű nők, ahogy vannak kisebb péniszű férfiak... és nekik nem feltétlenül kellemes egy hatalmas lőcs...
Alapvetően persze jó lenne, ha ez egyáltalán nem számítana, de mivel számít, ezért nem lenne jobb erről nyíltan beszélni, a számok kozmetikázása helyett?
#7es hát nemhiszem hogy a 11cm tol akadt fel a barátnod szeme 😂😂😂
:D :D
Amugy szamit a meret nagyon is... aki azz mondja hogy nem annak kicsi a pöcse vagy a pasija kispöcsu
#11: Az megvan, hogy minden nőnek más a mélysége és a tágassága? (Habár az utóbbi alakítható intim tornával.)
Exemnek a mutatóujjamat alig tudtam feldugni! Úgyhogy de, a 11 cm-emtől akadt fel a szeme. Ne légy megkeseredett, majd te is megtalálod azt a csajt, aki úgy fog bírni, ahogy vagy.
Na akkor azt mivel magyaráznád kedves kérdező, hogy volt dolgom olyan pasival, akinek kis farka volt, mégis rengeteg nője volt?
A pasi a kis farka ellenére olyat tudott nyújtani, amit még nem éltem át egy pasival se.
Pedig nem volt egy nagy előjátékos, nem nyalt, és az ujjazás sem volt az erőssége.
A farkát viszont úgy használta, hogy a környezetében nagyon sokan egyetértettek, hogy tud valamit a pasas.
#9es meg kérdező
Magyaràzzàtok mar el kérlek nekem nőnek hogy miért jó szerintetek a hosszabb pénisz. És akkor tàmasszatok is màr alà anatómiailag. Tudomàsom szerint és érzésem szerint is a G pont pàr centire van a hüvelybejàrattól.
Ellenben jókat tud koppanni egy hosszú pénisz a méhszàjon ami kib..szottul fàj.
Persze szebb làtvàny de inkàbb rövid meg vastag legyen
"#9es meg kérdező
Magyaràzzàtok mar el kérlek nekem nőnek hogy miért jó szerintetek a hosszabb pénisz."
Nem azt írtam, hogy a hosszabb jobb.
Eleve a felvetésed értelmetlen, mit jelentene az, hogy "a hosszabb jobb"?
Minél hosszabb?
Mindegyik f-sznál el lehet képzelni hosszabbat, nyilvánvalóan egy adott hosszúság felett már egyáltalán nem jó.
De ugyanúgy egy adott hosszúság alatt sem.
Továbbá, mint ahogy írtam, egy hosszabb f-sszal meg lehet azt csinálni, hogy nem dugod be tövig, ha esetleg sok lenne, de egy rövidet nem tudsz a tövénél tovább bedugni, ha esetleg kevés lenne.
Józan paraszti logika, nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.
Még továbbá, akinek nagyobb, annak általában arányosan vastagabb is. (Még mielőtt bárki belekötne: próbálja meg értelmezni azt a szót, hogy 'általában')
Ami viszont meg fontos tényező a női kielégülés szempontjából.
Egyébként meg nem akarlak meggyőzni, mert nyilvánvalóan nem minden nőre érvényes, amit írtam, ha rád nem, akkor ne vedd magadra.
A méhszáj böködés meg olyan dolog, hogy néhány nő élvezi - a többségük persze nem, de azoknak nem kell tövig beverni.
És végül, én a saját tapasztalataimról beszélek, elmúltam már 40, ebből kifolyólag már ~100 nővel biztosan lefekeküdtem az életem során, én is a kérdezőhöz hasonló méretekkel rendelkezem, 18 centi, vastag is. És még olyat egyetlen nőtől sem hallottam az életem során, hogy nem számít a méret. Sőt, azt látom, hogy amikor szexre kerül a sor, felcsillan a szemük a méretem láttán - pedig nem olyan óriási.
Egy olyan nem volt még, aki panaszkodott volna, hogy ez túl nagy, sőt, kifejezetten élvezte mindegyik, nyilván azért is, mert ahol láttam, hogy kellemetlen volt, ha túl mélyre tolom, ott figyeltem, hogy ne hatoljak be annyira mélyre.
És egyébként szinte mindegyik nővel, akivel közelebbi kapcsolatba kerülök(nem csak szexre kell gondolni, baráti viszonyban is) szóba kerül a méret téma, és négyszemközt mindegyik nő bevallja, hogy azért egy nagy, vastag farok az igazi - persze nem extrém méretekre kell gondolni. De a lényeg, hogy az ilyen "nem méret a számít, hanem a technika" dumákat csak udvarisságból szokták hangoztatni.
És ez továbbra sem azt jelenti, hogy nincsenek olyan kivétel nők, akiket maradéktalanul ki lehet elégíteni egy 12 centissel, de tekintve az igencsak széleskörű tapasztalataimat, ezek nagyon kevesen lehetnek.
És azt is merem állítani, hogy a tapasztalataim birtokában relevánsabb a véleményem, mint egy huszonegy-két éves még majdnem kisfiúé, akinek az exe jó eséllyel behazudta, hogy a 11 centijétől eget rengetőeket élvezett.
(De akkor mitől is lett ex? Ugye-ugye.. )
Jólvan, látom a kispötsűek próbálják nyugtatgatni magukat a méret nem számít dumákkal.
Végülis, ha már kib-aszott veletek a genetika, még mindig jobb, hogy önámításban éltek, hogy jó az a kicsi is valamire, minthogy nő-írtó terrorista incel váljon belőletek.
Szóval csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!